Tweets of Jaejoong, Junsu and Monica (Prain) on the 25th of July, 2011.

Jul 29, 2011 15:38

English and Hungarian translations are mine. I hope the English ones don't suck too bad. >:P


mjjeje Kim jae joong
준수는 항상 멤버들보다 먼저일어나 피곤해하는멤버들보다 먼저 헤어메이크업을하고 촬영을한다.8년간그래왔다.준수의 성실함이 우릴있게하고 준수를 동료이자 친구로서 본받게된다.평생 배울게많은 준수.

Junsu always gets up first, among the tired members, he is the first one to do his hair and make-up and to do his shoot. He has been like that for 8 years. His sincere attitude brought us here where we are now; from my collegue, he has became my friend. He is someone I can learn a lot from as long as I live.

Junsu mindig elsőnek kel fel, a fáradt tagok közül elsőnek csinálja meg a haját és a sminkjét, és elsőnek megy fotózkodni. 8 éve így megy ez. Az ő becsületes hozzáállása jutatott minket idáig, ahol most vagyunk, és már rég nem csak kolléga, hanem a barátom. Olyasvalaki, akitől egész életemben sokat tanulhatok.

mjjeje Kim jae joong
유천인 항상 중립을지킨다.항상 멤버들의 중간에서 모두를 지켜본다.그래서 멤버들은 모두 혼자라 생각할겨를이없다.가장 자유로운 영혼을 가지고있으며 그여운을 나누고 모두들 힘든시간속에서 안도감을 느낀다.

Yoochun is always neutral. He is always staying in the middle, watching over the members. This way no-one ever feels alone. He has the most free spirit, and in times of hardship it gives relief to all of us.

Yoochun mindig semleges. Mindig kívülről szemléli az eseményeket, úgy vigyáz ránk. Így sosem érezzük igazán egyedül magunkat. Neki van a legszabadabb szelleme, és ebből nekünk is ad, ha túl nagy a nyomás.

mjjeje Kim jae joong
더 더욱 잘해야지..라는 생각을하게 만드는 우리 준수,유천이는 욕심쟁이 우후훗!

Saying that my members are greedy is ridiclious! Junsu and Yoochun who always make me feel like I have to do better and better…

Nevetséges azt állítani, hogy a barátaim pénzsóvárak! Junsu és Yoochun, akik miatt mindig azt érzem, hogy egyre jobbnak és jobbnak kell lennem…

mjjeje Kim jae joong
이런 얘기 해도되는지 몰라..윤호 창민이도 보고싶네 ..누가뭐래도 우리멤버이고 누구보다 잘아는 녀석들이니..괜한 주책이라고 말할진모르지만 ..오랜만에 보고싶다.

I’m not sure if I am allowed to say this but… I miss Yunho and Changmin… no matter what everyone says, they are our members, and they know it better than anyone else, right? Maybe I would be called a delusional fool for saying this… but I miss them for so long.

Nem tudom, hogy szabad-e ezt mondanom, de… hiányzik Yunho és Changmin… Nem számit, hogy mások mit mondanak, ők hozzánk tartoznak, és ők ezt mindenkinél jobban tudják, nem igaz? Lehet, hogy most valakik bolondnak tartanak, de… nekem ők régóta nagyon hiányoznak.

0101xiahtic 김준수
@mjjeje 형 그거알아??이세상에 형같은 사람도 없다는걸...??^^

Hyung, do you know this? That there is no one else in this world like you….??^^

Jaejoong-hyung, azt tudod, ugye, hogy nincs még egy olyan ember a Földön, mint Te...??^^

mjjeje Kim jae joong
@0101xiahtic 형 여자친구없어도될거같아 ^^어제오랜만에 같이 촬영하면서 느꼈어 너희만으로 부족함이없다는거^^ㅎ 너무 힘이된다 준수야^^우리평생 함께야 고마워 옆에있어줘서

I don’t think I need a girlfriend^^ It was a while ago when we last did a photoshoot together, but yesterday I felt like if I have you guys only, I have nothing more to ask for^^ Let’s try very hard, Junsu. ^^ We are together in this life. Thank you for being by my side.

Nekem nem kell barátnő^^ Már elég rég fotózkodtunk együtt, de tegnap úgy éreztem, hogy elég, ha Ti vagytok nekem, többet nem is kívánhatnék.^^ Nagyon igyekezzünk, Junsu!^^ Életünk végéig együtt. Köszönöm, hogy mellettem vagy.

beyondmonica 이재은
@mjjeje 으이그...이사람...안되는게 어딨오...참..그대는..매일 매순간 멤버들만 생각하는 사람. 세상여린사람이 동생들을 위해서는 기꺼이 날을 세우는 사람. 언제나 다섯을 핸드폰에 담고 사는 사람.좋은 사람.멋진 사람. 사람 냄새 나는 사람.

Gosh, this man… is unbelieveable… You are… a man who is only thinking about his members, every moment of every day. A man who is so sensitive to the world, but despite this, as long as his younger brothers are concerned, he will gladly work hard all day. A man who still keeps the pictures of all 5 members in his phone. A good man. A cool man. A person with a very human heart.

Ez az ember… hihetetlen…. hihetetlen vagy. Olyasvalaki, aki minden nap minden percében csak a barátaira gondol. Aki sebezhető, de ha a testvéreiről van szó, akkor mégis örömmel megtesz bármit. Valaki, aki még mindig őrzi az 5-ük képeit a telefonjában. Egy jó ember. Egy nagyon klassz ember. Egy igazán emberi ember.
Previous post
Up