Тяпніцо. Не відчувається

Mar 10, 2012 00:51

В середу була така втомлена,що вирішила зайнятися улюбленим дєлом. Кєнцо - манікюр, смажене мясо з цибулькою. Все було чьотко. Проте в четвер сіла за курсачь. І тут почався триндєц, таваріщі))) Правда, в момент, коли я мала остаточно окосєть від чисел, прийшла Герасим'ючка, ми бахнули пива, потриндєлі о жизні, переглянули усі смішні відєо ютуба. Якось попустило. Я було вже засіла назад за числа, але тут благовєрний, шо вже трєтій день не виходить на связь по причині того, шо вони роблять якісь там дезайнерські штуки з шоколаду, вдруг доповз до компа і почав з перепугу красіву тираду.
Це був поток мислєй, куда там Джеймсу Джойсу. Спочатку він казав, що якби він був якимось лордом і зємлєвладєльцем, він би поклонявся Вертінському, потім зайшло про свинні копита, і чого їх не використовують, щоби виробляти жіночі підбори, і потім про те, що він хоче написати роман.
На цій прекрасній ноті ми пішли спати, і сьогодні льод здвинувся - у мене прибавилося ще 20 сторінок курсачя. І якщо ви думаєте, що я його пишу, то фіг там. Це нормальні люди пишуть, а я - рахую свій курсачь, РАХУЮ! Ааааа....

браття ойропєйці, мій благовєрний, всі мої освіти

Previous post Next post
Up