Oct 16, 2012 14:26
питы, я уже как то записывал рецепт, надо будет сделать, хумус я кажется уже делаю съедобный, тхину вкусную, теперь сделаю питы - выпекать н 200 - 250 градусов на горячей поверхности, типа камня или просто хорошего алюминевого подноса - что бы прогрелся.
המרכיבים:
1/2 5 כוסות (800 גרם) קמח שטיבל 2
1/3 2 כוסות (500 מ"ל) מים חמימים
1 כף (15 גרם) שמרים יבשים
כפית (10 גרם) סוכר
כפית (10 גרם) מלח
אני (דאדי ג'וליס) ממליץ מאוד להוסיף שמן זית בנדיבות-בשביל הטעם והבריאות.
שים להפתחה במקום חמים כ- 25 מעלות לשעה אך לא בשמש כמובן.
הבצק בכל שלושת שלבי ההתפחה חייב להיות מכוסה בבד או בניילון נמצד כדי למנוע התייבשות פני השטח.
למה שלוש התפחות? כי גם אחרי הרידוד לפיתות - חייבים להתפיח שוב, אם תרצה שתהיה לך פיתה בשרנית וטעימה.
рецепты,
хлеб