Сырное

Dec 06, 2024 19:08



⚪️100 г улюбленого твердого сиру
⚪️100 г вершкового масла
⚪️1 жовток
⚪️100 г борошна
⚪️дрібка солі

Сир натираємо на дрібній тертці, холодне вершкове масло нарізаємо кубиками. Добавляємо жовток, сіль, просіюємо борошно і замішуємо тісто.

З тіста формуємо кулю, загортаємо в харчову плівку та кладемо в холодильник на 30 хв.

Духовку прогріваємо до 180 градусів.

Тісто розділяємо на 2 частин, кожну розкачуємо в коло, (розкатуємо не надто тонко, бо крекери вийдуть надто крихкі) розрізаємо кожне коло на секції (я різала фігурним ножем). З 2 частин тіста в мене вийшло 32 крекери.

За допомогою трубочки робимо дірочки.
Випікаємо близько 10 хвилин.

сыр, печенье, соленая выпечка

Previous post Next post
Up