Баклажани

Jul 07, 2023 09:09



Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • 4 помідори
  • сіль, чорний перець
  • базилік
  • оливкова олія
  • ​​моцарела
  • петрушка


  • Баклажани промиваємо, нарізаємо кільцями. Складаємо в миску, солимо. Рідину, що утворилася - зливаємо.
  • Помідори нарізаємо кільцями.
  • В окремій мисці змішуємо часник, сіль, перець, базилік та олію.
  • На баклажанах робимо надрізи, складаємо на деко, застелене пергаментом та змащуємо сумішшю олії зі спеціями.


  • Відправляємо в духовку, розігріту до 200º на 5-10 хвилин.
  • Виймаємо з духовки, викладаємо кружальця помідорів та посипаємо тертим сиром. Відправляємо знову в духовку на 10 хвилин. Орієнтуйтесь по своїй духовці!

баклажаны

Previous post Next post
Up