Інгредієнти, спосіб приготування, спосіб застосування
- 5 лимонів, всі з цедрою
- 30 зубчиків часнику
- 1 л води
Очистіть часник, добре вимийте і наріжте лимони (включно зі шкіркою) на часточки. Додайте два інгредієнти в ємність блендера, збийте та додайте воду. Перемішуємо, перекладаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Суміш не кип’ятити! Процідіть рідину в чисті пляшки і зберігайте в холодильнику.
Як лікувати?
Рекомендується по одній склянці щодня за дві години до або після основного прийому їжі протягом 21 дня. Після 7-денної перерви лікування можна відновити.
Тільки при необхідності його можна повторити втретє, також після 7-денної перерви. Рекомендується дві такі обробки на рік: навесні і восени.
Аліцин, що міститься в часнику, є речовиною з антибактеріальним ефектом. Знижує рівень ліпідів і захищає кровоносні судини від жирових відкладень.
Германій, що міститься в часнику, захоплює вільні радикали, допомагаючи таким чином у лікуванні запальних ревматичних захворювань.
Вітамін С, вітаміни групи В і фолієва кислота в лимоні сильно впливають на обмін речовин.
Цей сік має здатність регенерувати весь організм, полегшуючи перенесення менопаузи, покращуючи слух, зір і борючись із пародонтозом.