Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- цукор - 120 г
- вершкове масло - 30 г
- кефір - 250 мл
- борошно - 300-320 г
- розпушувач - 10 г
- родзинки - за смаком
Рецепт приготування:
У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.
У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.
Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.
Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера
Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю. Смачного!
Джерело