Пухкий кекс на кефірі, без міксера

Mar 25, 2023 16:54





Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 120 г
  • вершкове масло - 30 г
  • кефір - 250 мл
  • борошно - 300-320 г
  • розпушувач - 10 г
  • родзинки - за смаком

Рецепт приготування:

У глибоку миску додаємо яйця та цукор і добре збиваємо віничком.

У яєчну масу додаємо розтоплене вершкове масло та кефір і перемішуємо. Частинами додаємо борошно, висипаємо розпушувач і замішуємо тісто, в кінці додаємо родзинки і ще раз перемішуємо.


Отримане тісто виливаємо в форму, розрівнюємо і кладемо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.


Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку. Пухкий кекс на кефірі, без міксера

Готовий кекс дістаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю. Смачного!


Джерело

кекс

Previous post Next post
Up