СУД НАД КОЦАБОЮ: ЗАСІДАННЯ ВІД 8 КВІТНЯ 2016 РОКУ

Apr 08, 2016 19:27

ЦЕ ЛИСТИ, ЯКІЙ РУСЛАН КОЦАБА ОТРИМУЄ З УСЬОГО СВІТУ

Там - слова підтримки та співчуття на купі різних мов.

Жодного листа з України наразі не отримано.



Якщо хтось таки захоче йому написати - він буде дуже радий. wink emoticon

АДРЕСА: Івано-Франківський слідчий ізолятор, м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, б. 70, 76018, Руслану Коцабі.

Замість "Катрусиного кінозалу" з переглядом відео у нас сьогодні "Радіо Промінь" - прослуховування "прослушки", здійсненої "Галицьким НКВД".

Оскільки зміст прослушки, яку сьогодні слухали, ми давно вже вивчили напам'ять, ми вирішили написати бложик безпосередньо з-за ґрат.

Руслан написав, я сфоткала та кинула Дімі Філімонову, а він запостив. wink emoticon

Там знизу є форма, через яку можна написати Русланові листа чи поставити питання - це для тих, хто не дуже дружить з папером і полінується написати йому в СІЗО звичайного листа.

===Привіт усім, хто може прочитати цю тюремну «маляву». Щойно мій захисник, Тетяна Миколаївна сказала, що зможе це письмове звернення розмістити десь у інтернет-просторі, як перший допис у мій особистий блог, тож не буду гаяти часу…

Я 15-тий місяць поспіль є незаконно ув’язненний у місцевому СІЗО. До дня арешту я працював воєнним журналістом каналу «112-Україна», а паралельно, тобто, у соцмережах - антивоєнним блогером. Звісно, як відповідальний український патріот і батько двох маленьких донечок, я намагався усіма можливими способами донести до збайдужілої сірої маси жахливу правду про цю кляту громадянсько-олігархічну війну!
Тобто, не оминаючи страшних фактів про прифронтову контрабанду, рекет, мародерство, бандитизм, безпробудний фронтовий алкоголізм та торгівлю заручниками. Говорив про геополітичну підлість Штатів та Росіїї, які готові перетворити наше братовбиство на Донбасі у міні-світову війну! Про зрадливу, ситу Європу, налаякану мільйонами сирійських біженців, які заполонили багаті країни Євросоюзу, - теж розповідав.

Але так сталося, що усі ці пости, на особистій сторінці Facebook і YouTube фігурують зараз у обвинувачувальному акті гебні та прокуратури. І світить мені за правдиве висвітлення громадянської війни не мало ні багато, - від 12 до 15 років в’язниці! Капець

Вірю, що Бог дасть мені сили із гідністю витримати усі ці випробування, як отримав, як винагороду за те, що закликав розумово здорових українців не відповідати злом на зло й дотримуватися Божої заповіді «не убий».

А поки я у неволі, то пропоную скористатися можливістю інтернет-блогу, аби усі бажаючі могли задати мені будь-яке запитання, на які я зобов’язуюся ретельно і чесно відповісти. Згодом, сподіваюся, передам рукописи на волю, і читачі дізнаються про мою позицію стосовно тих чи інших питань. Трохи затянуто по часі, але зате, без перекручувань и пересмикувань

Щастя вам усім! Молюся тут, у камері, аби швидше над нашим українським небом запанував мир та злагода! Сподіваюся на розуміння. З повагою, новітній український політв’язень Руслан Коцаба.===



ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД РУСЛАНУ КОЦАБІ ПОДОВЖЕНО ДО 06 ЧЕРВНЯ 2016 РОКУ
Наступне судове засідання - 20 квітня 2016 року о 14-00.

Буде огляд речових доказів та, сподіваюсь - судові дебати.
wink emoticon

Коцаба

Previous post Next post
Up