GOD JUL

Dec 24, 2009 18:00

Jag ber om ursäkt för om det inte är så likt. Det här är en blandning av mitt dåliga minne, min fantasi och några suddiga bilder~ och en massa kärlek från mig såklart. Vad vore jag utan er?









Music Playlist at MixPod.com

Every Friday just about midnight
All my problems seem to disappear
Everyone that I miss when I'm distant
Everybody's here

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends

----------------------------------------------

Nana: Världens finaste katt  - för du är MIN katt <3

Mikael: God Jul på dig, din filur. Du är så snäll och mysig på något sätt. Jag vill gärna lära känna dig bättre.

Terentia: Du är en av mina finaste vänner. Vi har båda haft det lite rörigt den här hösten och inte träffats så mycket som vi borde, men det ska det nog bli ändring på. Vi har många oförglömliga minnen ihop.

Emelie/Nobu: Det var ett tag sen vi träffades, men vi har gjort mycket roligt tillsammans med gruppen och jag tror att vi kan hitta på roliga saker igen.

Tina: Vi kan nog ha en hel del utbyte av varandra. Jag ser fram emot att lära känna dig bättre!

Rebecca: Tack för dina ord. Jag glömmer alltför ofta bort att du är yngre än mig. Jag önskar dig all lycka och framgång i livet.

Linus: Du är också så himla mysig på något sätt och en sån där person som det är omöjligt att inte tycka om.

Karin: Tack för ett halvår med dig. Det är mycket lättare att ta sig upp ur sängen och ta sig till skolan varje dag när man vet att en så genomtrevlig person som du väntar på en där.

Malte: Personen som sade att du är den enda bögen som inte är trevlig har fel - du är omtänksam och ofta väldigt rolig. Att träffa mig får mig på bra humör och mina bekymmer blir tillfälligt bortblåsta.

Ashura: Bästa frisören jag haft? Nej, du är lite som en lillebror. Jag har alltid velat ha en lillebror som jag kunnat brottas med och klä upp i rosa klänningar.

Elict: 先輩~ Tycker verkligen om dig. Om Ashura är min lillebror är du som en pappa.

Jill: Jag skulle nog kunna spendera resten av mitt liv med att försöka återgälda det du gjorde för mig den där dagen när allt annat bara gick fel. Jag kommer finnas där för dig den dagen det behövs.

Hanna/E: Du är så fin så fin och förtjänar det bästa. Hitta inte på något dumt, älskade du.

Lisa: Vet inte var jag ska börja, men det går inte tio på ett dussin av dig. Jag begriper inte vad du ser i mig, men tack för att du gör det!

Madde: Du är snäll och vill aldrig någon något ont. Jag hoppas att du hittar en riktigt fin person snart som är perfekt för dig.

Melanie: Hachi, Hachi, Hachi... Vad vore världen utan dig? Alla behöver en egen liten vovve. En egen liten Hachi.

Linn: Ja, dig ska jag stå ut med resten av livet. Låt bli att dö eller bli galen är du snäll.

Mah: Hette du Marie-Louise? Jag har dålig minne~ Du har ett stort hjärta och är så förfärligt... ja, rar! Det kommer bli något riktigt fint av dig ska du se.

Hannah: Att vara med dig är som det ska vara när man är med en vän - roligt och allmänt cp. Du är bra du och det är tryggt att ha en vän som dig som håller lite koll på en ibland.

Bella: Du är också så himla gullig och snäll. Tack~

Egg: Dina små cp-ryck har mer än en gång fått mig på bra humör när det varit på väg neråt. Och då menar jag under en period på säkert ett år och inte bara nyligen. Vet inte det varit medvetet och du försökt muntra upp mig eller om du bara är så härlig och har bra tajmning, men tack! Jag behöver en hälsosam dos av dig lite då och då.

Emelie: Du anar inte hur mycket det värmer att både du och Sandra försöker hålla kontakten med mig. Ni är så himla söta.

Sandra: Samma som Emelie. Tack!

Chuckie/Cecilia: Vi är väldigt olika, men det kan också vara en tillgång. Och tack för... ja, mycket faktiskt! Folk är inte alltid som man tror och ibland blir man glatt överraskad.

Cecilia: Ibland träffar man personer som tar sig förbi alla ens murar och gör att man aldrig förblir densamma. Jag kan inte radera dig ur mitt liv. Du har gett mig både några av mitt livs bästa stunder och tyvärr några av de sämsta. Tar de ut varandra då? Jag är tyvärr inte tankeläsare, så om du bryr dig, visa det och låt mig inte bara gå efter dina handlingar. Fyll din sida i min bok med bara fina minnen och jag kommer återgälda gesten.

Ange: Du har hängt med ett tag och känner mig väl och ser mig för den jag är. Du håller i mig hårt och släpper inte taget - vilket jag är mycket, mycket tacksam för. Såna fina vänner som älskar en och genuint bryr sig om en hittar man inte var som helst. Jag har svårt att se hur vi nånsin skulle kunna glida ifrån varandra även om vi inte skulle träffas på lång tid. Jag släpper inte taget om dig.

Malle: Samma som gäller Ange gäller även dig. You can't have one without the other~

Rebeca/Antika: Du kommer med dina kloka ord då och då~ Jag uppskattar det ska du veta.

Den 6:e januari bjuder jag alla här som kan/vill hem till mig. Det vore trevligt?
Eftersom de flesta också är fattiga studenter bjuder jag på mat och annat~ Förslag och önskemål mottages tacksamt. Det är bra om jag får veta vilka som kommer och eventuella allergier etc. Det finns gott om sovplatser också om någon har långt hem.
Previous post Next post
Up