Skaitom, nerašom.

Apr 27, 2010 10:37

Kelionės įspūdžiai pamažu klostosi galvoje. Bet pradžiai apie ką kitą.
Iškeliavau nusipirkęs skaitymo - "Kelią", "IQ - The Economist", o paskui ar kelyje radau ukrainietišką-rusakalbį "Profil'".
Tai štai - "Kelias" (http://www.kelias.net) yra puikus žurnalas! Aš, tiesą sakant, skaičiau ir netikėjau savo pojūčiais. Na, svetima man toji ekonomika, bet čia viskas pateikta taip kokybiškai, kad net man buvo įdomu. O jeigu medžiaga sudomina "netikintį", mano manymu, žurnalistas(-ai) tikslą pasiekė. Tikrai verta pirkti ir skaityti, ryst1966, aš eilinį kartą negaliu nenulenkti savo jaunai žilos galvos bei nenusiimti visų turimų kepurių prieš Tavo talentą. Neįtikėtinai nustebino. Labai džiaugiuosi, labai labai smagu.
P.S. Bet UpCode reklama ir produkto įterptis kiek užkniso, gerai, kad atviru tekstu parašyta, jog tai - reklama ;)

Visiškas kontrastas - "IQ - The Economist". Prėska, iš esmės - banalu, nepagaulu ir neįdomu (čia apie lietuvišką segmentą), tarptautinis materiolas - na, "The Economist", čia viskas aišku. Bet tie trumpi lietuviški rašinėjimai, dar visgi nemokant į juos sudėti normalios gelmės - liūdnoki. O delfi.lt "ringų" paklodės dažnai 2/3 įdomios pirmiausia pačiam rašytojui. Nekukliai manau, kad V. Laučius turėtų įsidarbinti Ryto padėdėju, nes, įspūdis, jog nemoka suvaldyti medžiagos kaip redaktorius, nemoka jos atrinkti ir jos pateikti. Daug puslapių - tai dar ne kokybė. Kitų nr. nepirksiu, ir jums nepatariu.

"Profil'" - rusų kalba leidžiamas žurnalas Ukrainoje, žinoma, skirtas Ukrainai (jos lėktuvuose ir radau). Temų apimtimi ir formatu primena "Veidą". Taip pat labai patiko - vėlgi, kruopščiai, įdomiai parengtos medžiagos, patraukliai parašyti straipsniai, man labai patiko. Gedai, pažvelgėk į "profil' istorii", manau, rasi įdomių dalykų ;)

spauda, mačiaugirdėjau, įspūdžiai

Previous post Next post
Up