хочу в Одесу....

Jul 28, 2009 18:49

Їздили з грєлкою в Переяслав-Хмельницький, краще б не їздили. Мешкали в готелі "Пектораль", мабуть це єдиний готель в цьому місці, бо на рецепшн висіли фотки всяких пьозд звьозд, які теж там проживали (сєрдючкі, тимошенкі, литвини, брєжнєви, тощо). Переяслав-Хмельницький - це місто де нема нічого, ми не могли поїсти, тому що в суботу у всіх кафе були весілля (кафе там всього штук 10 на все місто), а в неділю нічого не працювало, тому що не було світла. Про музеї та інші історичні пам"ятки можна навіть не згадувати - їх ми там не бачили. Але, впринципі, час ми провели добре.

Я страшенно хочу додому в Одесу, але квитків немає взагалі. Взяла на 7-ме серпня, сподіваюсь їх ще поміняти на ці вихідні. Не була вдома більше, ніж півтора місяці. Кажуть, що начебто вже є наші дипломи, які привезли з Києва, але деканат, кафедра та інші працівники на наші постійні дзвоники не відповідають. Цікаво, а чи можуть мій диплом віддати, наприклад, моїй мамі, чи я сама маю його забирати?

На Свірж не їду - хочу тільки в Одесу, сходити ввечері на море, повалятись у себе в саду на гойдалці, насмажити шашличкі, нарешті поспілкуватись з батьками, поплавати в басейні і заснути пізно вночі від солодкої втоми...

подорожі, кохання

Previous post Next post
Up