(Untitled)

Apr 16, 2010 12:34

Мене завжди вражала схильність деяких людей бачити той самий об'єкт по-різному, залежно від того, що вони про нього дізнаються (думають, що дізнаються). Тут і китайська оповідка про селянина, який підозрював сусідського хлопця у крадіжці сокири ("І ходить, як крадій, і говорить, і посміхається, і поле обробляє точно як людина, що поцупила сокиру ( Read more... )

курйози, Ночальнег, замальовки, похвала глупоті, спогади

Leave a comment

uroborros April 16 2010, 11:04:55 UTC
Знаю я одного игрока, который любит недавно высказанные кем-то идеи в упор не слышать, а через пару секунд преподносить как свои собственные.

Reply

lyusha_d April 16 2010, 11:06:46 UTC
Чесно, я не зрозуміла, про кого ти. Але з таким теж стикалась, звичайно. Мені здається, нерідко це буває не навмисно, а за механізмом, який у Фройда добре описаний: чуєш, завалюється у підсвідоме, свідомість видає за власне, бо хочеш, щоб було власне.

Reply

uroborros April 16 2010, 11:20:06 UTC
У всіх таке є. Але в декого це спостерігається особливо часто.

Reply

ipsismus April 16 2010, 11:46:26 UTC
Я знаю набагато більше таких ігроків:)) Сам спостерігав таке і за собою. Сказати точно не можу з яких то причин трапляється, інколи люди доходят до того самої відповіді окремими шляхами.
Наприклад, ми з Островським довго сперечалися за якесь одне питання. Я чітко пам*ятав, що сказав версію на 20 секунд раніше. Проте, він впевнений, що я не міг сказати цю версію раніше за нього. Досі кожен залишився при своїй думці:))
Я, взагалі, вважаю, що не важливим є те хто дав версію. Навіть, вважаю згубним для команди, коли людина комплексує з цього приводу.
Це якась нереалізованість в середині особистості і в собі я це задушив вже дуже давно. Коли ЧСВ заважає грі це жах. Давно не стикався з цим, тому дуже здивувався, коли знов побачив це на ЧУБРі. На щастя це була одинична ситуація, коли капітан не дав відповідати авторці версії, а відповів її сам. Її образа так мене здивувала...напевно, я занадто розслабився у своїх чудових Їжаках:)))

Reply

uroborros April 16 2010, 12:20:20 UTC
Ти такий правильний знаток! От би всі так думали.

Reply


Leave a comment

Up