Асоціації

Mar 22, 2011 11:39

ВНЄЗАПНО зі мною в  don_gael  асоціюються:

1. Шляпы

Так, дійсно люблю. Років до 18 носила кєпарики, потім апгрейднулась до капелюхів. Постійний постачальник мама, привозить зі своїх шалених відряджень. Сюди, на жаль, змогла взяти тільки одну. Скільки у мене всього капелюхів, навіть, не згадаю. А ще я розтелепа, яких пошукати, тому Антон якось надзвичайно ( Read more... )

друзі, речі, мережа, флешмоби, strasbourg, мовне, шляпные дела, спогади, маячня, ЧГК-ня

Leave a comment

Стрункість, манікюр, паморозь, чоловіча увага, коктейл arhondula March 22 2011, 13:03:50 UTC
Можна, я відповім тут?
- Стрункість - це, певно, те, що найперше кидається в око: подякуємо генетиці, мамі з татом та обміну речовин. З одного боку, це круто, тому що можна їсти все, що завгодно, і коли завгодно, та разом із тим - небезпечно, бо всі ті шкідливі штуки, що є у сучасній їжі, в будь-якому випадку погано впливають на організм, але, стежачи за вагою, маєш можливість контролювати кількість з’їденого.
- Манікюр - здається, це тому, що ми перетинались в одній жж-дискусії на тему манікюру. Якщо ж ні - вбачаю в ньому елементарну гігієнічну процедуру, і не розумію ажіотажу навколо всяких лімітованих колекцій лаків та популярного сьогодні beauty-блогерства.
- Паморозь - мені приємно думати, що це щось позитивне, зимнє, тремтяче и вишукане - можна, я продовжуватиму так думати?) А взагалі-то страшно не люблю зиму.
- Чоловіча увага - це коли на тебе дивляться чоловіки і хочуть познайомитись? Останнім часом я дуже шкодую, що не може бути справжньої дружби між чоловіком і жінкою, що мужчини у більшості своїй - страшенні максималісти…
- Коктейлі - прекрасний винахід людства. Слава барменам! Коктейлі приємно пити влітку на гарячому пляжі, вимкнувши телефон та слухаючи джаз… Аж у відпустку захотілось!

Reply

Re: Стрункість, манікюр, паморозь, чоловіча увага, кокте lyusha_d March 22 2011, 14:50:24 UTC
Паморозь гарна, так. Почитала - мені тепер теж коктейлю хочеться ;)

Reply


Leave a comment

Up