Асоціації

Mar 22, 2011 11:39

ВНЄЗАПНО зі мною в  don_gael  асоціюються:

1. Шляпы

Так, дійсно люблю. Років до 18 носила кєпарики, потім апгрейднулась до капелюхів. Постійний постачальник мама, привозить зі своїх шалених відряджень. Сюди, на жаль, змогла взяти тільки одну. Скільки у мене всього капелюхів, навіть, не згадаю. А ще я розтелепа, яких пошукати, тому Антон якось надзвичайно влучно охрестив мене шляпных дел мастером.

2. "Катана Оккама"

Непогані кілька років я поїздила за цю чудову команду, що ще сказати. Колись у 2004 добре сказав vumnik: "Люша у меня ассоциируется с кладбищем". Так що маю тішитись, що команда змінила назву. 
А ще я тут маю з собою командну футболку і в найпершу неділю навіть гуляла в ній.

3. Страсбург

Ну ще одна ВНЄЗАПНАЯ ассоціація. Ага, живу я тут, так вже склалось. Маленьке тихе містечко. 
І раптом - я О_о Буває ж таке!

4. Украинский язык

Насамперед білінгвізм з усіма його принадами - постійною кашею в голові, навіть уві сні, хронічною нездатністю згадати, якою мовою ти читав чи чув щось, вистрибуванням слів не тією мовою, якою розмовляєш, у найнедоречніший момент і т. п. А письмова в мене, звичайно, основна дійсно українська, нема про що й говорити.

5. Кимоно

Справжнє, зрозуміло, ніколи не вдягала. Але юката маю кілька, раніше влітку майже весь час вдома ходила. Як не дивно, досить швидко звикла підсмикувати рукави особливим чином, коли щось роблю чи до чогось тягнусь рукою. І, хоча взагалі в мене завеликі кроки, як на мій зріст, дріботіти у вузькому й довжелезному вбранні теж звикла. Не знаю, чи всі ці звички збереглись: останні кілька років чомусь не носила.

Хто хоче асоціацій - можу спробувати. Тільки не ображайтесь, чесно писатиму перші 5, а моє асоціативне мислення часом поводиться дивно ;)

друзі, речі, мережа, флешмоби, strasbourg, мовне, шляпные дела, спогади, маячня, ЧГК-ня

Previous post Next post
Up