День 13. Спостереження та події дня!

Oct 17, 2012 23:17

На відміну від дня вчорашнього день сьогоднішній був не таким насиченим. В нас не було особливих планів, тому все, що ми робили (а робили ми не багато) було не спланований. Я вирішив таким чином розбити сьогоднішній запис на дві частини: події дня та спостереження.

Події дня.
1. Зранку Том зробив приємний сюрприз - коли він завозив тата на роботу по дорозі він купив справжній чізкейк. П'ятнадцять баксів за дванадцять різноманітніх шматочків чізкейка, виготвленого з сиру філадельфія. Смачно. В Україні поки справжнього чізкейку знайти не вдалося, тому сюрприз вдався. Дякую, Том.
2.
 Коли я казав, що розмовна англійська д. Саши покращується, я не жартував. Вчора він на зустрічі видав 4 безперервних  речення англійською. Сьогодні зранку він вже впершу молився перед сніданком англійською мовою. Звичайно, молитва була коротка, але тим не менш всім зрозуміла.
3. Сьогодні я вперше грав в теніс. Неподалік дому, де ми живемо, є парк відпочинку: атракціонів там нема, це просто парк з спотривними майданчиками та майданчиками для дітей. Все це абсолютно безкоштовно. Ми взяли старенькі ракетки, Том курив м'ячі і відправились на корт. Грали ми десь години 2 точно (а то й 3). Я грав в теніс перший раз, д. Саша грав другий раз (перший раз був в кінці 80х), Том очевидно грав більше (хоча б того, шо нас переграв)... Втомились ми до "німагу". Коли ми прийшли додому мої ноги, руки і спина відмовлялись розуміти нащо треба було так довго грати...
4. Я сьогодні сидів за кермом Honda Odyssey. Власне кажучи не просто сидів, а їздив. Том дозволив завезти нас до парку, де ми грали в теніс і назад. То все дуже близько, але всеодно приємно. До того ж я ніколи не їздив на машині з автоматичною коробкою передач.

Спостереження.
1. Обаму в Америці не дуже люблять (принаймні серед людей, які нас оточують). Хоча телебачення говорить про рівну боротьбу між 
кандидатом в президенти Ромні та Обамою.
2. Коли ми грали в теніс важко було непомітити молодих хлопців (афро-американців), що грали в баскетбол. Судячи з того, що вони вигукували один до одного, можна зробити висновок, що коли вони один до одного кажуть "нігер" - в цьому нема нічого страшного. Як відомо, коли це слово вживають люди з білим кольором шкіри у відношенні до афро-американців, це називається расизм. І за це можна відсудити не мало грошей.
3. У нас у ванній кімнаті стоять оригінальний годинник. В його оригінальності можна переконати подивишись на фото.  

Америка, спорт

Previous post Next post
Up