Розіграш квитків на марафон психологічних практик "Мистецтво творити життя" 5-8 липня, м.О

Jun 09, 2013 21:59

Originally posted by karposhka at Розіграш квитків на марафон психологічних практик "Мистецтво творити життя" 5-8 липня, м.Одеса
Маю честь запросити всіх до участі в розіграші квиточків на чудовий психологічний фестиваль, що відбудеться 5-8 липня в сонячній Одесі! Щасливчика, який отримає 2 квиточки, буде оголошено 16 червня!



ГО Асоціація «Психея» та Національний університет «Одеська юридична академія»
Марафон психологічних і медитативних практик
МИСТЕЦТВО ТВОРИТИ ЖИТТЯ
5-8 липня Одеса
Більше ніж 70 унікальних майстер-класів.
Більше ніж 60 кваліфікованих тренерів України та зарубіжжя.
Знайомство з авторськими розробками «з перших рук».
Семінари, тренінги, презентації навчальних проектів та освітніх програм на березі Чорного моря.
- Ранкова програма: з 6.30 до 9.00
- Денна програма: з 10.00 до 18.00
- Вечірня програма: з 21.00 до ...
Виставка HAND MADE

Психологія, педагогіка, медицина, йога, езотерика, КОУЧІНГ, БІЗНЕС-КОНСУЛЬТУВАННЯ, ініціації, фототерапія, дзен-малювання, танцювально-рухова терапія, розстановки, рейки, казко-ТЕРАПІЯ, контактна імпровізація, гештальт-терапія, міфодрама, «О» карти , ребефінг, бодинаміка, танатотерапія, психоаналіз, арт-терапія, символдрама, Холодинаміка, масаж, пісочна терапія, горловий спів, казко-ТЕРАПІЯ, рейки, НЛП, розвиток, ДРУЗІ І ОДНОДУМЦІ, духовні практики, ЙОГА ЗВУКУ, сімейні розстановки, РАННІЙ І перинатальний РОЗВИТОК, Play back-театр, HAND MADE, парні відносини, ЕКСТРІМ, ДЖЕМ та інші унікальні методики та ефективні тренінги визнаних майстрів психології на березі Чорного моря

Для того, щоб взяти участь у розіграші:
1. Зробіть репост у будь-якій з соціальних мереж (Facebook, Вконтакте, ЖЖ та ін.).
2. Поверніться сюди, і в коментарях залишіть лінк на ваш репост. Кожен лінк отримає порядковий номер, який 16 червня візьме участь у розіграші двох квитків. Більше репостів - більше шансів виграти!

На питання стосовно розіграшу я дам відповіді тут, в коментарях.

Якщо ви хочете придбати квиток і не чекати розіграшу, або ж ви хенд-мейдер і хочете на ярмарок - пишіть на zhovti.nozhytsi@gmail.com, дзвоніть - (068) 146-51-61 Катя, себто я:)

конкурс, анонс, фестивальне, хендмейд

Previous post Next post
Up