Скумбрия запеченная в фольге

Nov 30, 2009 08:34

Неприлично легкое в исполнении блюдо,но очень вкусное,яркое и полезное.


Read more... )

Рыба

Leave a comment

Comments 39

evil_mimi November 30 2009, 06:45:58 UTC
обожаю скумбрию, она такая жирненькая, вкусненькая!

Reply

lubany_b November 30 2009, 07:22:29 UTC
Маришка,я тоже очень люблю ее!И мариную и кусками под грилем пеку,нам нравится в любых вариантах!

Reply


appassionata_lr November 30 2009, 07:04:51 UTC
вкУУУсно)))))

Reply

lubany_b November 30 2009, 07:22:48 UTC
Спасибо!

Reply


anonymous November 30 2009, 07:05:53 UTC
Любань, а яку рибу ще так можна запікати? У нас свіжої скумбрії просто нема в продажу.

Reply

lubany_b November 30 2009, 07:24:37 UTC
Звичайно,таким методом запечена буде добра люба риба,але скумбрія таки має свій неповторний смак .

Reply


galka204 November 30 2009, 07:20:35 UTC
Какая вкусная рыбка! ;)
Рецепт унесла.

Reply

lubany_b November 30 2009, 07:25:28 UTC
Галя,спасибо!Буду очень рада,если рецепт пригодится.

Reply

galka204 November 30 2009, 08:54:54 UTC
Скумбрию я люблю, а этот рецепт ещё и такой простой, так что он просто не может не понравиться. ;)

Reply


nataliya November 30 2009, 09:12:48 UTC
щось я ніколи не звертала на свіжу скумбрію, виглядая чудово!

Reply

lubany_b November 30 2009, 09:39:56 UTC
В нас є в кількох магазинах тільки.Була по 21 грн.,тепер по 24 грн.Це ще не так і дорого,по крайній мірі вона набагато смачніша від перемороженого хека,чи минтая.Купляю і готую дуже часто.

Reply

nataliya November 30 2009, 09:48:53 UTC
я переморожену рибу вже не купую, начиталась як ії по 10 разів морозять.

Reply


Leave a comment

Up