Печиво

Jun 19, 2019 05:46

Мене важко здивувати печивом. Але винятки бувають :). Печиво "Три шоколада" - воно довершене в смаку, дуже просте, нічого зайвого! Рецепт Катерини Miúda.




Печиво " Три шоколада"

160 г борошна
15 г кукурудзяного крохмалю
дрібка солі
100 г холодного вершкового масла
75 г шоколаду (темного / молочного / білого)
3 г ванільного цукру
9 г дрібного цукру

Борошно, крохмаль - просіяти, додати сіль, цукор, ванільний цукор, кубики холодного масла, перетерти в крихту. Додати розтоплений, не гарячий шоколад, швидко замісити тісто і помістити в холодильник на пів години.

Формувати кульки вагою 20 г, макати верх в білок і цукор. Помістити на лист для випікання (без паперу, не змащувати). Трохи приплюснути (я приплюскувала за допомогою терки для цедри, цікавий відбився візерунок).

Пекти при 180 град. біля 20 хвилин (пильнувати!!!).

Я пекла на чорному, молочному і білому шоколаді. Вони всі абсолютно різні по смаку! Дивовижне печиво, дуже рекомендую. Рецептура дана для одного виду шоколаду, длятрьох використала в тричі більше, зрозуміло.

Шоколад, Печенье

Previous post Next post
Up