Хочу предложить наше национальное блюдо ,технология приготовления похожа с цепелинами,только начинка творожная.Одно из самых любимых, относится к категории "вкус детства".
Оль,если картофель тереть с помощью комбайна-делается быстро,если тереть руками-а так бабушка и делала всегда,долго и хлопотно. Подчеревок-это сало с мясными прожилками,бекон и делают из него. Но я исправлю на жирную свинину - так будет понятней всем.
Ренатка,естественно,кто к чему привык,я ,к примеру,узнала только в зрелом возрасте,что цепелины один в один наши кнедли(только начинка разная),а так думала,что чисто национальное блюдо.
Славка,на здоров"я! У вас називають їх так цікаво-"балабони",ніколи не чула,у нас терті пироги із сиром.Я замітила,ніби рецепт і один,а в кожному регіоні дуже багато розбіжностей,по цьому рецепту робила і моя бабуся,тепер робить мама,тому такий смак мені дуже звичний.А ти звикла до бабуниних ,тому рецепт тебе трішки розчарував і це закономірно,смак дитинства ще ніхто не відміняв!
Привіт, Любань. Та ні, рецепт супер, і дуже сподобався. Я їх просто ніколи сама не робила, щось таки в моєму виконанні було не те(певно задуже відтиснула терту картоплю). Бабулин рецепт відрізняється лише ложкою вареної картоплі у тісто, без яйця і ложка сметани. Ну і це тісто любить жир, тобто гарну засмажку. Тоді найсмачніше. А за рецепт спасибі!!!
Comments 14
А что такое - поджарка с подчеревка, т.е подчеверк?
Reply
Подчеревок-это сало с мясными прожилками,бекон и делают из него. Но я исправлю на жирную свинину - так будет понятней всем.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
рецепт в избранное )
Reply
Reply
Reply
У вас називають їх так цікаво-"балабони",ніколи не чула,у нас терті пироги із сиром.Я замітила,ніби рецепт і один,а в кожному регіоні дуже багато розбіжностей,по цьому рецепту робила і моя бабуся,тепер робить мама,тому такий смак мені дуже звичний.А ти звикла до бабуниних ,тому рецепт тебе трішки розчарував і це закономірно,смак дитинства ще ніхто не відміняв!
Reply
Ну і це тісто любить жир, тобто гарну засмажку. Тоді найсмачніше.
А за рецепт спасибі!!!
Reply
Leave a comment