Привіт. Хороший рецепт. Підкажи, будь ласка: 1)Спочатку треба робити тісто? Бо осідають ж білки в начинці 2)Начинка має бути рідкою? 3) Збивати начинку лише повільно? Чому? 4) Манка - в крупі чи варена? 5) Ізюм парити в кипятку чи ні? 6) а ванілін можна додати в тісто і начинку?
1. Спочатку робим о тісто, воно по суті пісочне, а пісочне тісто дуж дбре перед випіканням охолодити хочаб пів години, а краще довше. Робимо тісто, ставимо в холодильник, далі готуємо начинку. 2.Це рецепт бабусі, так в неї записано. і я вам передаю рецепт як в оригіналі. 3.Манка в крупі, не варена. 4. Изюм можна як і запарити кипятколм. так и залити на ніч алкоголем. 5. Ванілін краще добавляйте в начинку- нащо він вам в тісті? Аромат ванілі буде, головне не переборщіть з ваніліном, а то буде гірчити.
Привет. Попробовала испечь Ваш сырник. Возникли следующие вопросы: - в какой форме Вы печете и какой высоты должен быть слой творожной массы? - у меня не пропеклось тесто (видимо я что-то делала не так). Первую порцию поставила в середину духовки, температура 200, стоял 1 час, тесто в середине почти совсем сырое; вторую порцию поставила чуть ниже, температура 180, выпикала 1ч15мин, тесто пропеклось чуть лучше , но все-равно не полностью, а творожная масса сильнее выпарилась. Что делать, чтобы тесто пропекалось? а творожная масса не сильно выпаривалась? - сырник опадает во время остывания. Не смотря на все эти ндочеты, сырник получился просто объеденье, большое спасибо за рецепт.
Еще вспомнила про тесто, как у меня на фото - к тесту добавить 2 ст.л какао, и положить в морозилку на пол часа, потом берем терку и трем ½ части холодного теста прямо в форму, стараемся распределить по всей форме, буквально чуть чуть примять, но не сильно, и выкладываем начинку, сверху на начинку трем вторую часть теста.Дальше по рецепту.
Дякую за рецепт!!!!!
anonymous
June 16 2010, 11:27:10 UTC
Дякую за Ваш рецепт сирника. Давно такий хотіла сама спекти. А то чи свекруха трохи приносила чи купляла кусочок. Спекла Ваш і вийшов з першого разу! Такий як я хотіла - все пропеклося, манку майже не чути, справжній сирник а не сирна запіканка! А щоб не опадав я трохи наперед виключаю плиту і не виймаю сирник, поки не буде ледь теплий. Свекруха замовила їй ще колись спекти. Буду тепер пробувати Ваші інші рецепти і відписуватись. Ось би ще пиріг з картоплею і гречкою знайти... Кажуть на нього чи "галицький" чи "самбірський". Ще раз дякую, кулінарних Вам, і не тільки, успіхів!
Re: Дякую за рецепт!!!!!lotoosJune 16 2010, 12:59:14 UTC
Дуже рада що вам вдався сирник, тепер можете щось міняти за власним смаком, зробити з вишнями в власному соці, чи з персиками.Замість ізюму дати курагу і.т.п А пиріг в мене є такий, може то то що ви шукаєте? http://lotoos.livejournal.com/2242.html
Comments 7
1)Спочатку треба робити тісто? Бо осідають ж білки в начинці
2)Начинка має бути рідкою?
3) Збивати начинку лише повільно? Чому?
4) Манка - в крупі чи варена?
5) Ізюм парити в кипятку чи ні?
6) а ванілін можна додати в тісто і начинку?
Reply
2.Це рецепт бабусі, так в неї записано. і я вам передаю рецепт як в оригіналі.
3.Манка в крупі, не варена.
4. Изюм можна як і запарити кипятколм. так и залити на ніч алкоголем.
5. Ванілін краще добавляйте в начинку- нащо він вам в тісті? Аромат ванілі буде, головне не переборщіть з ваніліном, а то буде гірчити.
Reply
Попробовала испечь Ваш сырник.
Возникли следующие вопросы:
- в какой форме Вы печете и какой высоты должен быть слой творожной массы?
- у меня не пропеклось тесто (видимо я что-то делала не так). Первую порцию поставила в середину духовки, температура 200, стоял 1 час, тесто в середине почти совсем сырое; вторую порцию поставила чуть ниже, температура 180, выпикала 1ч15мин, тесто пропеклось чуть лучше , но все-равно не полностью, а творожная масса сильнее выпарилась. Что делать, чтобы тесто пропекалось? а творожная масса не сильно выпаривалась?
- сырник опадает во время остывания.
Не смотря на все эти ндочеты, сырник получился просто объеденье, большое спасибо за рецепт.
Анна.
Reply
Reply
Reply
Давно такий хотіла сама спекти. А то чи свекруха трохи приносила чи купляла кусочок. Спекла Ваш і вийшов з першого разу! Такий як я хотіла - все пропеклося, манку майже не чути, справжній сирник а не сирна запіканка! А щоб не опадав я трохи наперед виключаю плиту і не виймаю сирник, поки не буде ледь теплий. Свекруха замовила їй ще колись спекти. Буду тепер пробувати Ваші інші рецепти і відписуватись.
Ось би ще пиріг з картоплею і гречкою знайти... Кажуть на нього чи "галицький" чи "самбірський".
Ще раз дякую, кулінарних Вам, і не тільки, успіхів!
Reply
А пиріг в мене є такий, може то то що ви шукаєте?
http://lotoos.livejournal.com/2242.html
Reply
Leave a comment