Помідори черрі фаршировані мусом з тунця

Jun 06, 2012 10:14

Фуршетна закуска з серії швидко, смачно і красиво. Раджу готувати побільше так як з’їдаються швидко. Взагалі сам мус дуже смачний і може слугувати як начинка для варених яєць чи як паста для канапок /тостів



300гр помідорок черрі
100гр баночка тунця в власному соку( якщо берете в маслі, тоді додати пару капель лимонного соку)
1 ч.л солених каперсів
1 варене яйце
1 ст.л майонезу
Сіль та мелений перець.
В помитих помідорів зрізати кришечки, кавовою ложечкою вибрати серединку, наповнити мусом( я це роблю за допомогою кондитерського мішка) прикрасити зеленю.
Мус:
В чашу блендера помістити тунець(попередньо злити сік) порізане крупними кусками яйце, каперси, майонез, приправи, збити до однорідного стану, за потреби підкислити соком лимона.

Закуска, Тунець

Previous post Next post
Up