Бісквітні сердечка з яблуками.

Feb 22, 2010 13:20

Рецепт до дня закоханих, навіть не рецепт а ідея оформлення, ну і звичайно пекти такі булочки можна в любій формі або у виді пирога в тортівниці.





Складники:
на 12 булочок:
4 яйця
6 ст.л муки
1 ч.л порошку до печива
0,5 пакетика ванільного цукру
6 ст.л цукру
2 великих яблука
кориці і цукрова пудра для посипання.
Яйця збивати міксером спочатку на низьких а потім на середніх оборотах 10хв, поступово додавати цукор і збивати аж доки цукор повністю не розчиниться, додати ванільний цукор, яйця з цукром мають утворити досить густу масу, наверх просіяти муку з порошком до випічки. Змащені формочки заповнити бісквітною масою на ¾ форми. Яблука розрізати навпіл, вирізати серцевину і тоненько покраяти на плястерка. Плястерка яблук у вигляді квітки викласти поверх бісквіту, на одну формочку в мене йшло 5 плястерок яблука. Випікати 15-20хв при температурі 190гр. Виймати з формочок теплими, і при подачі посипати цукровою пудрою змішаною з корицею..

Випічка

Previous post Next post
Up