Стручкова квасоля з лісовими горіхами і часником

Feb 19, 2010 10:33

Один з варіантів квасолі в сухарях, але цей мені більше до смаку, і дуже доречний саме в в піст



* 400 гр стручкової квасолі( в мене заморожена)
* 100 гр лісових горіхів(запросто можна використати арахіс чи мигдаль)
* 50гр мелених сухарів(приблизно2-3ст.ложки)
* сіль
* чорний перець
* 3 зубці часнику
* 3ст.л олії
* 1ст.л соєвого соусу
* 1ст.л лимонного соку
В каструлі закип’ятити 2л води, дати лимонний сік і всипати заморожену квасолю, довести до кипіння і проварити 5хв, відкинути на друшляк. Горіхи, часник і сухарі змолоти в блендері на дрібну крупку. Відціджену квасолю всипати на сковороду з 3 ложками олії, дати соєвий соус, сіль, перець і змелену масу з горіхів і сухарів, на середньому вогні, часто помішуючи обжарити протягом 7-10хв. Така квасоля смачна як і самостійна страва так і в виді гарніру

Квасоля, Піст, Овочі

Previous post Next post
Up