(no subject)

Apr 15, 2016 11:37


Василь сьогодні працює (нарешті!). Я вдома з дітьми. Мені подобається! Сніданок зроблено, посуду помито, діти вчаться (Евеліна вже два зошити з математики, а Марта вже другу контрольну з математики). Біля них я зашила колготки і поточила їм олівці. Навіть маю час написати щось тут :)

Богуслав спить. Сьогодні йому трошки гірше ніж вчора. Позавчора лікарка ставила бронхіт і виписала 4 медикаменти (ми вперше ща 4 роки в Трускавці викликали лікаря додому... Температура висока і поганий кашель... Я злякалась). Ми дали позавчора 3 ліки (крім нурофену). Відразу стало легше. Далі залишили лише відхаркуюче, антибіотик давати не хочу.

Старші сьогодні їдуть у Львів. В честь того поприбирали свої кімнати, а ше попилососили спальню і дитячу і помили кухню і сходи. Життя налагоджується  (точніше організовується!). І як то зробити, щоб муж більше самоактуалізовувася в зовнішньому світі і не заважав мені вдома :). Бо як він вдома з компом, то і я нічого не хочу робити і діти теж. Твориться хаос і безпорядок...
Previous post Next post
Up