Англійська

Apr 24, 2013 20:30

Проводжу заняття з англійської для двох дівчаток. Часом до них приєднується Ольвія, хоч рівень її англійської трохи вищий, проте їй цікаво, бо дівчатка її віку (і її ж подруги), а мені не потрібно приділяти окрему увагу Ольвії (забираючи увагу в учнів). А ще Ольвія часом допомагає з перекладом чи поясненням завдань.

А сьогодні до мого уроку приєдналися ще й Марта з Евелінкою. Мартуся пише свої завдання з англійської (зараз вчить букви), а Евелінка просто малює :).

Ну і як же без найменшої? Без Іринки - ніяк, тому вона як пан професор сидить на столі і все контролює :) (Василь зараз на батьківських зборах, тому всі діти на мені... Дануся фотографує :)


А загалом мушу похвалити Мартусю, бо коли ми маємо заняття на аудіювання з Skill-Builder рівня 2 Movers (де потрібно послухати завдання англійською і намалювати щось в робочому зошиті), то Марта робить його нарівні з цими 9-10-річними дівчатками! 

Фотки_Іринка, Фотки_Евелінка, Мартуся, англійська, Фотки_Ліля, навчання, Фотки_Ольвія, Фотки_діти, щоденник, Фотки_Мартуся

Previous post Next post
Up