Люди! Будьте пильні! Як працюють агенти Кремля і як українські зрадофіли їм допомагають.

Jan 21, 2016 22:12

Друзі, ви мабуть, всі бачили ці фото і читали цей пост "Степана Мазури" http://stepan-mazura.livejournal.com/32744.html? За два дні лише у Фейсбуці його поширили більше 33 тисяч разів. Поширювали його і вірні путінці, і патріоти України їм допомагали ( Read more... )

безпека, попередження, Війна, агенти Путіна

Leave a comment

olga_kulaj January 22 2016, 15:25:16 UTC
Що я Вам скажу.
Кожен повинен починати з себе, а потім вимагати з когось.
Наші люди вважають за нормальне паркуватися на газоні, кидати окурки собі під ноги, залишати після відпочинку "на природі" гори сміття, ховати свої підробітки (і навіть основний заробіток) від оподаткування, голосувати за гречку, а потім щось вимагати від влади.

В нашому під"їзді восени почали ремонт, через 3 дні на дверях оголошення: "Кто взял подмости (козлик), просьба вернуть". Під"їзд з кодовим замком. Ремонт відновився через 5 днів, не знаю, зробили нові, чи ті повернули. А в усіх наших бідах, звичайно, "винен" Порошенко.
А зрадофілам непогано було б хоч трохи підвищити свою правову і економічну грамотність, щоб дізнатися, що Україна за Конституцією - парламентсько-президентська республіка, а не навпаки, як було при Януковичі. І що коли, заарештовуючи Корбана, чи "правосєка", чи ще когось, порушують процедуру, то це не означає, що особисто Порошенко дав наказ її порушувати (і взагалі, когось затримувати).

На мій погляд, в нас зараз найпадлючіша гілка влади - ВР, і якби Гройсман не гвалтував її, ставлячи закони то на сигнальне голосування, то просто голосування п"ятий раз, нічого путнього вона б не прийняла.
І при цьому, вважаю, що зараз її переобирати не можна.

Я страшенно зла на Яценюка за його брехню і піар в тому питанні, що стосується моєї родини. У вересні (перед виборами) він оголосив, що уряд знайшов можливість підвищити прожитковий мінімум і пенсії (замість грудня).
До цього «підвищення» прожитковий мінімум для непрацездатних був 949грн., і моя пенсія теж була 949. Оскільки я пішла на пенсію в 55, тобто на 1,5 роки раніше, ніж зараз треба , то моя пенсія не індексується НІКОЛИ, лише прив»язується до прожиткового мінімума. І що я маю зараз: мінімум 1074 грн., а пенсія 977, 34 грн., менше прожиткового мінімума, при 30-и роках стажу.

Чоловікова щороку індексується на рівень інфляції. Чекаємо грудня. Отримує те ж саме. Що в січні, що в грудні 2015 р. його пенсія однакова, ні на копійку не додалось. «Забув» Яценюк про щорічну індексацію.

Або ще приклад: людина після онкохвороби спочатку була на 2-й, потім на 3-й групі інвалідності, працює журналістом в агенції, робота в якій прирівнювалась до держслужби. В травні її зовсім позбавляють пенсії і змушують повернути за квітень.

А хіба вона винна, що працівники Пенсійного фонду не вчасно отримали інструкції, відноситься її посада до держслужби, чи ні? Вона всі довідки надала вчасно. Зараз держслужбовцям спец пенсії ліквідували, тобто вона її за віком буде отримувати, як всі, але ВР не прийняла поправок, щоб інваліди третьої групи, що працюють, почали отримувати пенсію.
І ніхто цього «не помічає», зате популісти піаряться на 15% податку з пенсій.
Але при цьому, я не впевнена, що Яценюка треба замінити. Ну, хіба що на Яресько. Не кожен пішов би на цю посаду в такій ситуації. І зробив він чимало (хоч можна було й більше).

Мені не подобається кадрова політика Порошенка, і кого він бере в свою команду. Мені дуже не подобалось, як вів передвиборчу кампанію в нашому місті Березенко (БПП), і як Атрошенко (теж БПП). І що Атрошенко став в нас мером. І прикладів, де не подобається кадрова політика, повно. Оце «досі не знайшли і не покарали ЖОДНОГО тітушку, катувавших, відрізавших голови, калічивших українців» - теж результат кадрової політики.
Але мені подобається його міжнародна політика і його непоступливість і Євросоюзу, і Росії..
Як бачите, в мене претензій до чинної влади повно, але вважаю, що 1. треба на себе подивитися (і починати саме з себе), а 2. владі нагадувати «Працюй, курво!».

Reply


Leave a comment

Up