Люди! Будьте пильні! Як працюють агенти Кремля і як українські зрадофіли їм допомагають.

Jan 21, 2016 22:12

Друзі, ви мабуть, всі бачили ці фото і читали цей пост "Степана Мазури" http://stepan-mazura.livejournal.com/32744.html? За два дні лише у Фейсбуці його поширили більше 33 тисяч разів. Поширювали його і вірні путінці, і патріоти України їм допомагали.

1. Я вперше зайшла на його сторінку і була здивована неправдоподібністю "фактів" у цього, начебто, патріота України. Наприклад: "Режим Порошенко віддав Крим і Донбас тільки для того, щоб зберегти владу. "
- Який "режим Порошенко" в момент захоплення Росією Криму? (до речі, тут граматична помилка, правильно  українською буде "режим Порошенка".


2.


Почитайте, хто такий цей "Степан Мазура", він же Сергій Жук, що пише свої пости і веде сторінки в соцмережах з російських аккаунтів.


Ось який комент і посилання дав мені давній френд з ЖЖ  marko19511 marko19511:
"Цей Жук Степан навіть не смугасто-колорадський, він коричневий, бо це ж майже фашистський талант треба мати, аби підтримувати в самому собі цей градус ненависті. У різних жанрах, на різних акаунтах у особистих коментарях, діалогах, статусах він наголошував: «... йди на Майдан, змети владу».
Ми ще не стріляємо у відповідь. Але ми маємо щодня дивитись у бінокль. Маємо бачити його, Жука і безліч інших жуків, які працюють з ними в одному технологічному ланцюгу. Ми маємо вчитись аналізувати, думати, зважувати, як важко не було б, не піддаватись настроям «зрада!» і «все пропало»."
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Azmn8O9JfKIIJ%3Awww.ukrinform.ua%2Frubric-politycs%2F1948496-moskovskij-slid-koloradskogo-zuka-abo-hto-i-ak-gotue-majdan3.html+&cd=1&hl=ru&ct=clnk&gl=ua (тут - українською).
  За цим посиланням ви дізнаєтесь багато цікавого, а також побачите схему, що нижче, в повному розмірі.

А ще в одного мого давнього френда a-s-k-e-t можете почитати майже те саме російською http://a-s-k-e-t.livejournal.com/423911.html . І коменти там є цікаві.



Друзі-патріоти! Прошу максимального репосту, і закликаю думати і аналізувати перш, ніж поспішати допомагати путіну.

безпека, попередження, Війна, агенти Путіна

Previous post Next post
Up