Допа знову по-дебільному

Aug 31, 2012 19:39

Губернатора Михайла Добкіна в ході засідання сесії Харківської обласної ради вивело з рівноваги звернення депутатів фракції «Батьківщина» Івана Варченка та Анатолія Сергієнка до колег і телеглядачів: «Дорогі українці».
Добкін спробував звинуватити їх у тому, що депутати-опозиціонери вважають українців титульною нацією, а до решти ставляться зі зневагою. «Вони інших національностей не бачать, вони за одну лише титульну націю, всі інші для них, щонайменше, не рівні їм люди», - заявив харківський губернатор.

Коментуючи домисли Михайла Добкіна, Іван Варченко зауважив, що це - дурниці, звернення «дорогі українці» стосувалося до громадян України, а не до представників певної національності.

Але Добкіна, певно, занадто образило таке звернення, тому що після цього він перейшов до відвертого хамства. «Переважна більшість присутніх тут, так званих опозиціонерів, в очі не бачили цей закон - вони і по-російськи, і по-українськи читати не вміють», - заявив він. Ще більш агресивною була реакція глави Харківської облдержадміністрації на репліку Анатолія Сергієнка про те, що він ніколи не опускався у своїх висловлюваннях до «букашок», як дозволив собі назвати депутатів німецького бундестагу Добкін. Після цього губернатор назвав «букашкою» опозиційного депутата.

image Click to view



Враховуючи, що хамство під час сесій обласної ради вже увійшло в звичку Михайла Добкіна, депутати від фракції «Батьківщина» на знак протесту покинули засідання.
лінк: "Главноє"

Можна згадати, що в 2002 році Добкін ще був досить притомним народним депутатом групи "Центр", який у ВР навіть пробував опиратися кучмістам.
Але "Регіони" вміють робити з людей мавп.
Тож як не згадати ще й про "тексти, по-дебільному написані".

image Click to view


українізація, мова, уроди, москалі, політика

Previous post Next post
Up