Блондинка за рулем

Dec 30, 2008 10:48


Заздалегідь прошу вибачення у подружки, про яку цей пост, вона слізно просила нікому не розказувати, але я не можу втриматися, це повинно залишитися в записах для історії.

Одним словом, вона купила машину. Скільки це часу, нервів, грошей і т.д., я не уявляю, але знаю один чіткий принцип, яким вона керувалася - "бачу ціль, не бачу перешкод". За що їй повага і захоплення, я б так не змогла, я сто разів думаю, ніж щось вирішити, а на сто перший міняю своє рішення на радикально протилежне. Зате вона чітко знає, чого хоче і добивається свого в найкоротші терміни. Після наших зустрічей я теж заряджаюся такою енергією і швидко-швидко все вирішую.

Так от про машину... Це Ford Fiesta, салатового кольору, не такого, що виїдає очі, а нормального, приємного салатового. Це було перше здивування, бо чогось іншого, ніж рожевого, після реакції "ой-ой-ой, яке рожевеньке" на будь-яку річ, я не сподівалася. (У Н. зараз активний рожевий період, сама по собі знаю, таке тотальне нездорове захоплення кольором буває). Машину Н. назвала Apple, і це ВІН, а не вона(машина). Правильно, ну який сенс їздити з особою жіночої статі? Нічого цікавого, навіть поговорити нема про що.

А поговорити - це наше все ))) Відчула це вчора на своїх вухах. Ооо, це було щось! Тільки уявіть - блондинка(ненатуральна, але все таки ;) ) за рулем маленької салатової машинки, акуратно, дотримуюючись всіх правил, виїжджає на дорогу. І тут починається вистава - не відриваючи погляду від дороги, а рук від керма, вона починає розмовляти - з Apple, з зустрічними машинами, з пішоходами,  з трасою, одним словом, що бачу, з тим і говорю ))) Я сміялась довго, але не голосно, щоб не збити цей потік свідомості. Щоб ви хоч приблизно уявляли цю картину, от деякі фрази:

- Apple, маленький, давай. Ми ж домовилися - великі ями об"їжджаю я, а маленькі ти вже якось сам.
- Пацан, ти куди преш?! Не бачиш, ми тут їдемо!
- Я - Лексус (це на повороті)
- Ой, а де полоса? Де?! Ооо, знайшла! Вирулюєм!!!
- Пацани, обганяйте, ну чого ви зліва їдете? Та обганяйте швидше, я тут пливу!
- Я обігнала тролейбус, я обігнала тролейбус (співає)
- Б..ть, куди ти преш? (реакція на пішохода, який намагається перейти вулицю на червоне світло)

Треба віддати їй належне, їздить вона дуже і дуже акуратно, спокійно. Я майже і не хвилювалася, тільки оці розмови вганяли мене в ступор. З машини мене забирав чоловік)))

Натка, я тебе люблю!
Previous post Next post
Up