Тарталетки с домашней рикоттой, авокадо и креветками

Apr 22, 2010 06:00

Перед отъездом во Львов купила авокадо. Вернулись мы в понедельник, а вчера уже среда между прочим была. Авокадо за это время не то, что созреть успело :) пришлось, как обычно, спасать продукт! Никогда раньше не готовила тарталетки - все пироги, кексы, да торты. Решила не искать рецепты для теста, а взяла один из любимых и проверенных на разных ( Read more... )

орехи, тесто без яиц, креветки, закуски, авокадо, выпечка, рикотта, легко и быстро

Leave a comment

Comments 2

Божественно! Вишукано і корисно! katja_in_ua September 13 2012, 10:33:20 UTC
- це перші прислівники, що прийшли мені в голову. Але є прублемка... I suck at choosing avocados, rofl! Кращого вислову і не підібрати =)
От купила я його, цей чудо-фрукт, і він мусить полежати вдома, "дозріти", так би мовити. Але довести авокадо до такої консистенції, як у роллах із "Жовтого моря", мені ще жодного разу не вдалося =(
Тож можна Вам поставити кільки питань? Скільки часу минуло з часу Вашого від*їзду до Львова і тієї самої середи? (це я до того, може, я якась нетерпляча вродилася...) І ще - є якісь місця у Києві, де можна купити "правильний" авокадо? (може, полюю я на нього не там, де слід...)
Вдячна Вам заздалегідь!
Катя ^_^

Reply

Re: Божественно! Вишукано і корисно! le_food September 13 2012, 18:00:48 UTC
Щоб не помилитися якщо ще жодного разу не вдалося купити правильно дозріле треба іти на базар шукати тьотю, що продає авокадо і питати в неї щоб був дозрілий і не перезрілий одночасно. Якщо авокадо твердий, коли натискаєш на шікрку - значить ще не дозрів, а якщо натискаєш, а палець аж провалюється - досвідос ) він вже перезрів. Має бути так: коли натискаєш відчувається так як в спілому персику - трошки просідає шкірка і ясно, що під нею вже спілий авокадо. Самий простий варіант це знайти на базарі хорошу тьотю і неї все брати і зразу казати за чим прийшли. Я зазвичай приходжу і кажу: мені би гілочку бананів спілу, але щоб ще не почала темніти - завжди вадаються те, шо треба або кажуть: сьогодні таких нема ) от і всі поради :)

Reply


Leave a comment

Up