Goed begin...

May 30, 2008 12:55


Vanochtend veel te vroeg opgestaan om naar Utrecht te reizen om mensen te testen (laatste dag, jeee).
Kom ik aan op DH centraal, rijdt er niks naar Woerden. Joy.
Ik natuurlijk 25 minuten wachten tot de trein naar Schiphol gaat, die reed gelukkig wel. Verder wanhopig aan t proberen een van mijn medestudenten te bellen, uiteindelijk lukte dat gelukkig, dus zij haar vergadering afgezegd om tot ik er was die student te testen (hij was ook nog eens een kwartier te laat).
Toen ik er eindelijk was was hij bijna klaar, dus ik wacht geduldig op het meisje na hem.... Die kwam dus niet opdagen. Als ik gewoon had geweten dat dit zo gegaan zou zijn was ik pas om half 2 hier geweest en niet 10 uur zoals gepland. Bah.
Om half 2 heb ik namelijk een bespreking met een ubernerd (die veeeel te hard lacht om zijn eigen grapjes), een zeekoe van 33 waarvan ik me afvraag of ze de hersens wel heeft voor een studie, een eerstejaars-superdoos, en een hele verlegen gast. Gezellig! Ze kennen elkaar ook nog eens allemaal, dus ik val er lekker buiten :P. Niet dat dat erg is... Oh en die ubernerd en superdoos hebben een relatie, en zitten echt de heeele tijd aan elkaar te frunniken. Fijn :/.
Bleh, en die gast van mn werk is gister thuisgekomen uit t ziekenhuis om thuis te sterven. Ik moest gister werken, was weer een hoop drama, huilende collega's en bewoners enzo. Logisch en kut.

Gelukkig kan ik altijd de humor wel inzien van dit soort weken, dat gewoon alles fout gaat :p. 
Meh.
Previous post Next post
Up