Van alles

May 15, 2008 19:58

 Ten eerste: WGT.

Het was weer geweldig! Donderdag ging soepel, en we hadden al vrij vlot een prachtig kamp op een mooi plekje :).
Veel bier, lol en meligheid natuurlijk. 
Vrijdag eerst Ashbury Heights, erg leuk! Toen Blutengel, vrij slecht maar wel grappig :p. Toen nog Paradise Lost, grappig maar niet echt mijn ding. 
Zaterdag Hocico, stampte goed :). Covenant daarna, altijd leuke nummers maar t optreden was niet echt denderend, hij vergat een hoop :S. Toen Northern Lite als surprise-act, was weer heel goed, maar ze hadden als eind-act wel iets meer dansbare nummers mogen doen :).
Zondag eigenlijk t meest gezien: welle:erdball (altijd leuk, alleen waren de ballonnen zo snel weg), S.P.O.C.K (geniaal, een 50-jarige vent die als Adriaan (van Bassie) danst en over aliens zingt, allemaal nerds enzo :p), en Mesh (gewoon weer heel goed, al kwamen we er snel achter dat het gevoel dat er iets miste kwam door een gebrek aan Spud :p). Toen heeeeel melig bellen geblazen, en nog even naar de Werk II gegaan, waar niet echt een extreem denderende afterparty bezig was, en waar we snel weer weggingen.
Maandag eindigde met folk enzo, met Saltatio Mortis (yay!), Faun (nu toch echt te vaak gezien, en leuker in een middeleeuws dorp), en Corvus Corax (waar halen die mensen toch al die energie vandaan???).

Geweldig dus allemaal :). Verder waren er (bijna gelukkig) ook de nodige ergernissen, zo was er het dronken 12 jarige jochie dat iedere dag bij ons kwam zitten en verwachtte dat we duits gingen praten (en zn moeder/pooier) :p, Satan met de butt-plug, 'de zwaaier' zoals ik heb geleerd dat een andere bijnaam van hem is, en nog een paar anderen... :P. 
Maar ook dat was allemaal geweldig, en vooral was alles extreem gezellig :) Leuk ook dat Stevende Belg ons weer op kwam zoeken (met de rat in zijn tent).
De treugweg was vooral veel files, maar gelukkig wist Elmo zowel ons als de andere bestuurders op te vrolijken :D.

Volgend jaar weer!

Verder was vandaag raar...
Werk was kut, want een van onze bewoners gaat ws heel snel overlijden :(. Verder ging de telefoon non-stop, moest ik alle problemen oplossen, kreeg een van onze bewoners een paniekaanval en ging het brandalarm af (was wel weer leuk is, stonden we daar met alle vrouwelijke collegas en bewoners te grijzen naar die stoere manne in pak :P. Ze waren er trouwens binnen 2.5 minuten, echt supersnel :) ).

En ik heb een nieuwe telefoon! Sony Ericsson S500i flower edition, wit met roze bloemetjes :).
Op de terugweg ging ik met de tram naar huis, en terwijl ik naar een duer van de tram liep greep ineens iemand in mn kont. Ik draai me om, staat daar een vent van 40 ofzo, die me heel verbaasd aankijkt en 'oh sorry' zegt... WFT??? Ik ben maar snel naar de andere kant van de tram gelopen. 
En nu ben ik moe.
Previous post Next post
Up