потрібна підтримка на акції

Feb 16, 2011 14:05

Originally posted by rheinmetal at post
17 лютого в четвер Верховна Рада України планує розглянути законопроект про регулювання містобудування з поправками від Президента України.

Незважаючи на те, що громадськості удалося досягти вето даного законопроекту Януковичем, однак внесені зміни не відобразили суспільних потреб.

Влада не почула народ - закон про містобудування так і лишився <<вердиктом городомору>> та <<законом для забудовників>>.

Тому в четвер 17 лютого о 13:30 під Верховною Радою України відбудеться громадська акція <<Навчіться чути!>>. Громадські активісти, жителі Києва, екологи та археологи передадуть депутатам посилку з вимогами до закону, а також засобами, які допоможуть почути людей. Громадяни не мають наміру здаватися і тепер спільними зусиллями будуть домагатися втілення у життя сформульованих вимог.

На разі, громадські активісти, представники ініціативних груп, що борються з варварськими забудовами, екологи та археологи сформували спільні вимоги до того як має відбуватися містобудування. Вони тут

Сформований перелік вимог громадян до законопроекту зігноровано.

<<Закон для забудовників>> не дає відповідь на проблему відповідальності забудовника, ігнорує екологічну та археологічну експертизу, а також громадські слухання щодо конкретних забудов.

Замість конструктивного діалогу і цивілізованого вирішення суспільних проблем, влада, на жаль, вирішила прийняти до уваги лише комерційний інтерес забудовників.

Організатори:
Громадський рух <<Збережи старий Київ>> (контактна особа - Ігор Луценко - 067-467-62-53, Євген Карась - 066-048-66-03)
Всеукраїнська екологічна ліга
Ініціативні групи мешканців Києва по захисту від незаконних забудов
Громадська організація <<Видибай-захист водойм та берегів>>
Українська екологічна асоціація <<Зелений світ>>
Національний екологічний центр України
<<Свідомо>> (Єгор Соболєв - 050-351-81-41)
та інші.

Previous post Next post
Up