Міні-піца.

Feb 18, 2011 21:01

В морозилці ще залишились залишки морожених підпеньків і я вирішила з них приготувати начинку до такої маленької піци. Скажу чесно це дууууже смачно, хоча  піци вийшли зовсім не ідеальні, але це нам не завадило смачно повечеряти. Раніше з такого тіста я робила ватрушки з сиром
ksenja-30.livejournal.com/  і трошки змінивши рецепт вийшли  такі штуки.


Робила на половину порції:
250 мл.кипяченого теплого молока
1 столова ложка цукру
1 чайна ложка солі
50 грам олії
30 грам дріжджів
муки скільки забере тісто
замісити і зразу робити з тіста шаріки і викласти у змащену форму, ложкою змоченою олією видавити серединку, яку змастити кетчупом, додати начинку.
Начинка: дрібно порізати гриби, які обсмажити на вершковому маслі, дати солі, перцю і викласти у серединку піци, зверху посипати натертим на середній терці сиром, прикрасити чуть-чуть майонезом.
Дати тісту підійти хвилин 20-30 і класти запікатися в духовку. Слідкувати, щоб не пересушились.


гриби, Міні-піца.

Previous post Next post
Up