Рогалики.

Nov 29, 2010 11:12

Рецепт цей підказала мамина сестра. Рогалики печуться швидко тим, що не треба чекати поки тісто підійде, а зразу виробляти. Рогалики виходять пухкі, хоча тісто без маргарини.Часто печу на вихідні дні,розходяться в моменті.



1 стакан кипяченого молока
1 стакан води
0,5 стакана олії
0,5 стакана цукру
покласти це все на вогонь,щоб закипіло, відкласти в сторону,щоб стало тепленьке, але не гаряче.
додати в тепле 70 грам дріжджів
муки (десь до 6 стаканів не більше).
Поділити тісто на 4 кульки. Кожну розкатати, викласти начинку (повидло, яблука потерті з цукром, шоколад, чи якусь іншу за власним бажанням) порізати на 8 частин і срутити в рогалики.Скласти на форму змастити жовтком  дати їм підійти і випікати в духовці.

дріжджове тісто, рогалики

Previous post Next post
Up