Тризубівець Ярош показав своє справжнє обличчя...

Mar 19, 2014 12:41



Ну от, на жаль, нарешті сталося ще одне, що я пророкував. Розпіарений "Правий сектор" виступив за позаблоковий статус України.

Про це заявив деґенеративний лідер руху Дмитро Ярош в ефірі програми "События" на телеканалі "Україна".

"Правий сектор" не виступав і не виступає за вступ України до Євросоюзу. Ми вважаємо, що Україна повинна бути суб’єктом, а не об’єктом геополітики. Ми виступаємо за позаблоковий статус країни. Як і шахтарі Донбасу, ми проти того, щоби в Україні були бази НАТО, тобто ми проти членства України в НАТО. Ми будемо говорити з людьми, які і за Євросоюз, і з тими, хто за союз із Росією. Я підкреслюю: ми пропонуємо варіант позаблокового статусу України", - сказав той, хто чомусь не поліг разом із "Небесною сотнею".

Про мітичних шахтарів брехати не варто, бо цього насправді прагнуть не вони, а МЗС сусідньої ворожої країни.

Чого від нас хоче Російська Федерація?

Правильно, позаблоковий статус, другу державну мову і федералізацію.

"Правий сектор" уже продемонстрував байдужість до ключових для України мовно-культурних питань, зв'язавшись із "русскагаварящімі укрáінскімі націаналістамі", не нагнавши недобитих російських нацболів. Тепер ось оперативно сповістив про позаблоковість. Наступною буде федералізація під якимось зовнішньо-добропристойним приводом, наприклад, аби дати більшу самостійність місцевим органам влади.

Усе стало ясно, коли Ярош - істота невідомо звідки з каламутними очицями наркомана, що не погидувала ходити до Віктора Януковича на незрозумілі (чи зрозумілі лише тепер?) перемовини, - забекала, що в Европу нам не можна, бо вона "нехристиянська". Якщо хто не в курсі, то найближча християнська держава он, у Криму, мордує наших громадян. Можна поїхати й обійнятися, помолитися разом.

Російські ісконницькі публіцисти, як от православний гомосексуаліст Владімір Карпєц karpets, уже не раз заявляли, що якби "Правий сектор" був антиамериканським і антиевропейським, із ним можна було б співпрацювати. Тепер їхня мрія збулася...

Такий собі вітчизняний, прости Господи Дажбоже на незугарному слові, "Йоббік"... Або отой грецький "Блакитний місяць", тьху ти чорт, "Золотий світанок", він теж архіхристиянський і підтримує наших окупантів... Дивуватися нічого, бо на сайті ордену "Тризуб", який за часів моєї студентської юности вважався креатурою спецслужб, красують зворушливі розповіді про комуністичний рух басків ETA й ортодоксально леніністську Ірляндську республіканську армію, котрій поставляв зброю Совєтський Союз, а однодумці Яроша разом із автономними марксистами-операїстами редагують просирійську, прокитайську й антиевропейську до нутра кісток "Зентропу-Україна". Нині їхня провокативна діяльність сягнула нових обертів, укотре показавши українцям, що найстрашніший ворог - внутрішній...

украинофобия, Украина, Европа, Україна, українці, христианство, політнекоректне, православие головного мозга, політика

Previous post Next post
Up