Ряха казакійства

Apr 03, 2013 18:34

Більш антиестетичне явище, ніж "казачій поет-пєсєннік" Ігорь Растєряєв, годі й уявити. Слухати його можуть тільки повні придурки, позбавлені смаку.

Тупенькі пісеньки кривомордого "казачка"-напівмордвина під гармошку - щось середнє між матірними частівками й поганенькими бардівськими піснями перебудови, що не дотягують навіть до рівня кримінальницького шансону, - є наочним свідченням того, що в путінолюбно-лампасної українофобської маси, котру нам видають за "казачій народ", немає власної культури. Хіба що такий самопал, "духовна сивуха", пару років тому вигнана.

Якось "ВКонтактє" натрапив я на "казачью" групу, засновану й адміністровану особисто цим самим Растєряєвим. Якийсь потворний на вигляд киргиз-кайсак років сорока весело (треба знати специфіку киргиз-кайсацького гумору) обговорював із жидком... чоловічі причандали одне одного. Не соромлячись, викладали напівоголені фото й кокетували, обіцяючи приїхати в гості, привезти різних смаколиків і влаштувати гарне злягання. Повсякчас лаяли "хахлов нєдарєзанних", вони ж "галічанє", що поневолили "казачєство" й примусили його розмовляти українською мовою, гудили персів і німців, діставалося й іншим народам, причому так, конкретно, на їхню російську статтю про розпалювання міжнаціональної ворожнечі цілком тягнуло. Із розмови в темі випливало, що ці двоє різноплемінних содомітів вважають себе представниками "вольних казаков" і "тюркскава казачьєва народа чєркасав". Обоє були приятелями цього самого Растєряєва.




Цікаво, знають фанати Ігорька, що він є адміном гомосексуальної спільноти? Чи "православіє всьо стєрпіт, бил би чілавєк хароший"!?

гомофобське, музика, казаки, росіяни, виродки, русские, російська мова, евразийство

Previous post Next post
Up