Вот уже и наколотые апельсины появились!

Oct 24, 2017 14:22



Алкоголик Юга Луценко прокукарекал, что Майдан под ВРУ якобы финансируют из-за рубежа...


Ростислав Демчук

Війна з Росією, кажете?

Ех, війна! Однак з кожним днем це більше виглядає на українсько-російську коаліцію в Боротьбі з Міхїеілом Саакашвілі та його соратниками.

Відкрились деякі подробиці ганебного і підлого викрадення та допралення до Грузії друзів і соратників Міхеіла Саакашвілі - героя війни на Донбасі, інструктора українських добробатів Давида Макішвілі, начальника охорони Георгія Рубашвілі та водія й охоронця Саакашвілі - Михаіла Абзіанідзе.

Все відбувалось в кращих традиціях кіно-вестернів. Після того, як спецпризначенці вистежили кожну жертву, підстерегли, повалили на землю, мішок на голову, на руки кайдани, ноги замотали скотчем, їх кількагодин триммали в автобусі в еропорту Жулян. Відтак бранців було пересаджено на військовий борт Нацгвардії, який взяв курс на Тбілісі через територію Російської Федерації.

Тобто, український військовий літак з грузинськими бранцями вели через територію РФ російські диспетчери. Російські війська протиповітряної і протиракетної оборони не те що не збили український військовий літак, а навпаки акуратно супроводили борт докордонів з Грузією.

Ось така гірка правда, друзі, про "війну" України з Росією у вищих ешелонах влади.



политика

Previous post Next post
Up