Правда дня

Oct 24, 2017 13:21



Аліна Стрижак пише майже те ж саме, що я вчора вночі написав!
Чомусь схоже на цирк

Коли під Святошинським судом включилася поліція і почали журналістів пихать в автозаки, здалося, що дето там, в чорних-чорних кімнатах чорні-чорні люди перевіряють на тест-групі, шо буде, якшошо.

Ну бо прийшли в суд гопніки, шо назвали себе активістами, топити за Коханівського, який безоружного поранив з пістолета.

Коханівський - чувак, який, може, канєшно, атошник, но я його чи не кожне засідання бачила на суді по Руслану Журилу - гопніку від корупції у справі ОГХК. Погугліть, там завдання збитків ОГХК на $ 13,1 мільйонів. Схема зводиться до реалізації за заниженими цінами титанової продукції приватним фірмам-посередникам, пов’язаним із службовими особами ОГХК.

Коханівський приходив на суди по Журилу, як на роботу, не давав прокурорам працювати і кричав, що Журило - політв’язень. Він і в СІЗО до Журила ходив, і єблєтом торгував, мол, пасатріть: атошники - за Журила.

Так що для мене особисто Коханівський - гопнік від корупціонерів, який захищає корупціонерів, якого навіть не варто сприймати серйозно.

Но вот, коли Коханівського загребли, в суд підтянулись луччі преставітєлі парламентськой фауни - Луценко і Мосійчук, а люди, які даже в мене є в друзях, і я чото думала, шо вони адекватні, почали писати, який Коханівський хороший. Паралельно “активісти” захопили суд, тобто, провокували правоохоронців, як могли.

Саме тому мені здається, шо за допомогою “активістів”, які до нормальних активістів мають такий самий стосунок, як Філімоненко - до журналістики, робиться нормою силовий сценарій щодо геть інших людей. І ви навіть не уявляєте, як я хочу помилятися.

Павло Москаленко

Бляха, як все зає*ісь в нашій країні!
Тільки купка проплачених олійником казлів на Грушевського псують всю картинку! Пардон, картину!
Доколє?!

політична реклама

Previous post Next post
Up