Две афишы (кина не будет!)))

Jan 22, 2017 13:35






Вдруге в Києві відбудеться світська мистецька тусівка "В мені", де чарівні поетеси Києва і не тільки виступають зі своєю відвертою поезією для шановного панства, котре збирається, аби поринути у хвилі тонкої поетичної оголеності душі, послухати живу музику та розчинитися в загальній атмосфері сучасного мистецького життя.

Автор вечірки - організатор поетично-музичних заходів та фестивалів, лідер мистецької формації «Творчий Сектор» Мальва Кржанівська. Слід відмітити, що формація «Творчий Сектор» проводить свої заходи виключно рідною мовою.

Своєю ціллю члени команди молодих патріотичних поетів ще 2 роки тому проголосили популяризацію сучасної української поезії та поширення рідного слова в столиці та по всій Україні.

«Я щаслива бачити, як швидко в нашій країні розвиваються організації, котрі активно беруть учать в розвиткові і становленні нашої країни в найважчий для неї час, в час, коли вона нарешті повертає собі свої риси, свою індивідуальність, свою мову, свої ознаки незалежної держави. Саме зараз мистецька молодь України має згуртуватися навколо ідеї розвитку культури своєї Батьківщини, і допомогти їй нарешті вийти з-під впливу багатоторічного гніту сусідньої країни-агресора, що в усі часи докладала зусиль, щоб стерти з нашої землі навіть нагадування про те, хто ми. Згадуючи долі наших поетів, котрі загинули ,відстоюючи наше споконвічне право на власну мову - гріх не перейматися цим питанням зараз, коли ми або нарешті станемо українцями, або так і лишимося недоросами» - сказала поетка Кржанівська.

Ну що ж, важко гадати, чи мають право сучасні поети вважати себе борцями за сьогодняшну культуру України - потрібно прийти, послухати і скласти власну думку.

творчість, поэзия

Previous post Next post
Up