Меч: Колишній комбат Мельничук відкрито перейшов на сторону зла

Jul 02, 2016 21:56



Почалось! Хоч провладні експерти переконували суспільство, що нового Майдану не може бути, тому що його не може бути ще років 10-15, Майдан в центрі Києва самоорганізувався сам собою.

Представник Штабу «Революційних Правих Сил» (РПС) Антон Бондаренко, який більш відомий за позивним Меч, повідомив телефоном «Правдивим Nовинам» про те, що зараз відбувається в Печерському суді Києва (Хрещатик, 42, або, як кажуть кияни, - біля мусорки).

«Я під`їхав нещодавно, щоб допомогти в координації, - сказав Меч. - Проїзд, тобто арку, перекрито автомобілем батальйону «Донбас», перед входом до суду символічно лежать декільна автомобільних шин, вхід до суду вільний, хоча в будівлі знаходиться величезна кількість «лівоохоронців». Вони стоять на всіх поверхах, на сходинках, але поки що не заважають вільно пересуватись по будівлі. Зараз почнеться слухання по апеляційній скарзі. Люди налаштовані досить рішуче і віддавати Лихоліта не збираються.

Сьогодні колишній комбат «Айдару» Мельничук отримав ляпаса. Я особисто цього не бачив, але розумію, що дехто з айдарівців не втримався. До цього дня багато хто з айдарівців ще трошки вірили Мельничуку, але зараз він відверто перейшов на сторону зла, тобто злочинної системи. Він збирається давати неправдиві свідчення проти Лихоліта на стороні обвинувачення, підтримуючи сепарів. На ньому висять кримінальні справи і зрозуміло, що йому пояснили, як він має себе поводити.»

Події в Печерському суді для українців зараз є темою обговорення № 1 в соціальних мережах. Дехто не вірить в те, що мирний протест зможе подолати проросійський режим єврейської мафії. Інші закликають людей виходити на Майдан і влаштувати справжню революцію. З усіх дописів на Фейсбуці заслуговують уваги слова волонтера Петра Гудзя:

«Зараз Печерський суд - територія вільна від порошенко, ахметова, льовочкіна і бойко.

Вільна від зухвалої і безмежної зграї прокурорів і суддів які вже конвеєром відправляють за грати захисників України і абсолютно сліпі до друзів по розкраданню країни: клюєвих, куликових, "діамантових прокурорів" і іншої мерзоти.

Учора Печерський суд відправив за грати Валентина Лихоліта (Батю) - одного з командирів Айдара. Відправив тому що Ім'ям України вважає, що людина, що захищала Україну в Айдарі, а потім що перейшов в 72 бригаду ВСУ, людина у якого перерахування усіх нагород і вдячностей в суді зайняло більше 10 мін - мародер і організатор озброєної банди. Потерпілі - ті негідники з прибічників "російського світу" яких нам усім довелося з боями вибивати з Луганської обл в 2014г.

Це не помилка, не "ексцес" виконавця - це зухвала і методична "прополка" післямайданної України від все тих, хто має в народі авторитет, хто може повести за собою. Це підготовка до виборів на Донбасі, для яких війну треба представити як сутичку мародерів" з боку України і "шахтарів і металургів" Донбасу. Щоб люди не ставили питання: а що робити з десятками тисяч загиблих? Що б їх було не жаль, адже усі вони такі ж як Лихоліт.

Зараз тут ветерани батальйону "Донбас", волонтери і добровольці, ветерани батальйону "Айдар". Вночі до нас приєдналися представники "Азова".

Все ті, кому не все одно, кому набридло безсило стискати кулаки, спостерігаючи усе післямайданне беззаконня - приєднуйтеся до нас. Родичі поміщених у в'язниці добровольців - роздруковуйте фотографії своїх синів, чоловіків, батьків і приходьте до нас.

Вже 2 роки велика частина населення України відповідає "Героям Слава"!. Зараз цим Героям потрібно не Славу, а вашу підтримку. Ми чекаємо її.

P. S. Хрещатик 42, будівля Печерського суду...»

Схоже, що сьогодні почалася справжня революція.

Айдар, суд, РПС, Мечеслав, Майдан, народне повстання

Previous post Next post
Up