Новини з кінофронту

Dec 06, 2012 10:05



Сумуєте за улюбленими кіногероями? Та, перестаньте! У сучасному кіносвіті це рідкість.
У Вас лише зароджується думка «А добре було б...» - продюсери в Голлівуді вже готують продовження з улюбленцями публіки. Так, не завжди подібна глобальна сиквелізація йде на користь першоджерелу. Ок, надто м’яко. Ця глобальна сиквелізація попсувала левову частку прекрасних фільмів. Проти режисерів грають час і гроші. Продюсери бояться, що люди забудуть про розкручених персонажів й вимагають якомога швидше (і бажано за ті ж фінанси) - добавки.

Але ж ми оптимісти, правда?

Сподіваємося, новини, які принесли мені кіноведунці, не розчарують кіноманів, і стануть тими приємними винятками.

Disney дали завдання Джессі Вігутоу розробити цифровий світ «ТРОНа» до третьої частини. Напевно, вирішили, що знов чекати 28 років (а саме стільки розділяють оригінальну картину від сиквела) - то трохи задовго. Ні дати, ні деталей сюжету поки нема. Зате нам обіцяють, що крісло режисера віддадуть Джозефу Косінскі, а на екрани повернуться Ґаррет Гедлунд, Олівія Вайлд та Брюс Бокслейтнер.

Warner Bros. Pictures не дочекалися старту фільму Ґільермо дель Торо «Тихоокеанський кордон» («Pacific Rim») і самовпевнено замовили продовження. Стрічка розповідає про багаторічну війну людства з морськими чудовиськами Кайджу. Перший повноцінний трейлер обіцяють вже через тиждень, а стартує «Тихоокеанський кордон» в українському прокаті 11 липня 2013 року.

disney, Тихоокеанський кордон, Ґільермо дель Торо, Новини кіно, Трон-3, warner bros., Косінскі

Previous post Next post
Up