Експериментальна зміна автобусного маршруту № 72

Jun 13, 2013 17:16

Ідея креслення виникла під час дискусії на вчорашній зустрічі.



Ціль - забезпечення автобусним сполученням вулиці Почайнинську та Введенську, квартали між вулицями Межигірська та Набережно-Хрещатицька.
Обґрунтування: дані квартали мають як житлову, так і значну кількість побутових закладів, що можуть обслуговуватись громадським транспортом.

Нові зупинки - "Верхній Вал", "вул. Почайнинська".

Перевага:
1. Організовується пасажиропотік до супермаркету "Фуршет", складу інтернет-магазину побутової техніки, Хлібокомбінату №2 з вулиці Костянтинівської та ст. м. "Контрактова площа".
2. Організовується пасажиропотік від цих трьох об'єктів вбік Куренівки.

Недоліки:
1. Передісторією автобусного сполучення серед розглянутих даних кварталів в достатньому обсязі не володію (окрім маршруту від Контрактової площі до ст. м. "Тараса Шевченка" по Почайнинські та Турівській).
2. Кількість населення, яка користуватиметься новими зупинками невідома, популярність нових зупинок не може бути встановлена.
3. Імовірно, подана ідея не може бути реалізована як самостійна, бо:
- вулиці Введенська, Щекавицька, Ярославська, Почайнинська та Волоська повинні бути односторонніми (для забезпечення безперешкодного руху автобусами маршруту у випадку ДТП/аварії комунікацій на будь-якій з вищезазначених вулиць)
- імовірно, на вказаних вулицях може бути введений односторонній рух, що перешкодить реалізації даного маршруту.

Насправді написаного - крапля в морі. Буду дуже радий критиці (навіть нищівній), та вказівках на допущені мною "прогалини". Підтвердження цифрами/фотофіксацією вітається.

P. S. Деякі вулиці та трамвайні колії вбік Контрактової площі не промальовував як не суттєві для даної пропозиції.

Подол, автобус

Previous post Next post
Up