Грудень

Dec 02, 2015 23:52

Грудень схожий на жменьку переплутаних між собою кольорових ниток. Одна - то вітальні листівки, ще одна - флешмобні. А ось ця - таємний Санта... А ще - до когось цього року вперше завітає святий Миколай, а хтось вперше сам стане дідом Морозом.
Купка листівок для відправлення, ще ненамальовані - для арт-кросингу, а ще придумати подарунки та час на їх придбання. І не забути про себе і нарешті скласти віш-лист.
Ці кольорові ниточки вплітаються в звичне буденне життя і роблять його трохи навіженим, бо прогулянки з дитиною - то час для придумування листівкових сюжетів, а миття посуду - для складання списку побажань та ідей для подарунків. Блокнот, олівець, кольорові ручки - вийти кудись без них те саме, що вийти без телефону чи гаманця.
Списки. На дошці - хатні справи, у записнику - важливе не термінове, у щоденнику - творче. Розподіляю тиждень на складові: два дні на малювання, день на листівки, два дні на шиття. Щоправда, малюю все одно щодня - крокодилячий марафон має вихідні лише у суботу та неділю, а кидати не хочеться.
Я обожнюю грудень за ці переплутані ниточки, за відчуття наповненості життя, за те, що не маю жодного шансу просто профукати день. За те, що до щоденних планів можу включати вибір подарунків, листівки, малювання... а ще - обов'язковий перегляд "Сім'ї на Різдво", "Реальної любові", "Відпустки за обміном" і навіть "Сам удома".

радости, мысли всякие

Previous post Next post
Up