Рукодільні підсумки року

Jan 26, 2016 23:34

Трохи затрималася з підсумковим постом, хоча написала його ще в кінці грудня. В 2015 році у мене був час і натхнення, я добряче попрацювала, є чим похвалитися. На початку року я склала собі невеличкий план.









Отже, вишивка.
За рік я вишила 28 робіт, серед них великі і маленькі

Мілл хілли:
вишила три натюрморта на кухонну тему і суперськи їх оформила. Тільки тепер не знаю, де вішати чи ставити :))













Діменшенз

Це моя вічна любов. Цього року я навишивала купу ялинкових прикрас і вишила декілька великих робіт.

Ялинкові прикраси. Почала зі снігових кульок. Всі іграшки я вишивала нитками діменшенз / частково підбором в анкор. Далі побачила "прянички", і не роздумуючи, почала вишивати.







Поцілунок сніговику, мабуть тільки лінивий його не вишив.





Елегантна ера, почата ще минулого літа. Дуже туго ішла, довго вишивала бекстіч, і поки не оформлена, бо я не знаю, куди її вішати і де тримати весь рік до зимового часу.




Тосканський вид. Канва моя, фарбувала чаєм і ромашкою. Нитки і схема від набора, який вишивала Аня. Навіть не знаю, куди її вішати, лежить поки що в рулоні (скоро той рулон вже не буде в шафу поміщатися).




Повернення додому на свята. Найбільший мій дизайн за цей рік. Те, про що я мріяла вже декілька років. Купити набір було важко, бо він був знятий з продажу, а потім випустили лімітовану серію для росії, а це ж доставка, і інші труднощі. Канви точно підходящого відтінку не було, купила на тон темнішу. Частину ниток мені прислали з діменшенз, оті всі сині, сірі і голубі кольори, їх треба було так багато. Вишивала з липня по жовтень, і вуаля. Оформила в шикарну величезну раму. Тепер у мене є новорічний великий дім :))






І закінчила рік ще трьома іграшками від діменшенз, оленем, ельфом і сантою.




Магія канви

Здійснила давню мрію повишивати бісерний набір від Магії канви. Вибрала ось такі півонії. Класні, вишивалось дуже легко і гарно. Подарую наступного року.




Мережка

Бісерні заготовки. Прийшли мені зі зламаними паличками, папа підклеїв.






Рогоблен

Вирішила вишити гобелен, який лежав у мене років 10 і подарувати його мамі Андрія на день народження. Процес був дуже приємний, вишивалося дуже швидко. Оформила, подарувала. Тепер коли приїжджаю і бачу вишивку на стіні, аж не вірю, що це я вишивала.





Лука-С

Купила на хендмейд-експо грибочки і вирішила подарувати їх батькам на річницю весілля. Вишивала в червні-липні. Оформила в жовтні. Подарувала. Вишивала в дві нитки замість одної, але і так гарно.





Дизайн воркс

Був у мене давній наборчик іграшок на пластику від дизайн воркс, який я ніяк не могла осилити. Цього року мені це вдалося.






Придумала використовувати поліпропіленову трубу в якості органайзера для ниток, що надзвичайно прискорило швидкість вишивки.


Знайшла нову-стару багетку, салон-багет. Раніше оформляла на подолі, але там неприємна прийомниця, тому я зараз оформляю в багетці на саксаганського недалеко від Андрія.

Шиття

Шила я небагато, аж два гаманці з тряпочок, які купила ще декілька років тому.





Декупаж

Сіла подекупажити аж цілий раз, коли їхали до батьків Андрія і я хотіла привезти якийсь гостинчик. Думала вже навіть пороздавати багатства, але ще вирішила залишити, може, ще колись щось зроблю. Зробила дошку на подарунок і дві баночки, які поки що стоять у мене на поличці.





Малювання

З малюванням цього року не склалося. В кістлері я розчарувалася, все одно не зможу малювати як треба, це треба брати уроки у художника, він і руку поставить, і помилки виправить, і перспективу-світлотінь правильно пояснить. І під кінець року вирішила порозмальовувати одну з моїх розмальовок по кольрах. Вибрала обід в сараї, подарувала бабусі Андрія на НР. Гарно вийшло.




Покупки

Завершила збирати палітру ниток анкор. Потрохи, партіями докупала ниточки, і все врешті зібрала. Набір "Паризький ринок", який хотіла вишивати в подарунок, але передумала. Поки лежить. Наборчик з серії Stone path, звісно ж, теж діменшенз. Карту кольорів анкор. Купила і вишила набір бісером фірми "Магія канви". Коханий на 8 березня подарував два набори для розмальовування по кольорах, на мій вибір, звісно. Купила раму від арабески, хороша така. Може, куплю ще одну іншого розміру і буду комбінувати планочки між собою. На медвіні накупила всяких дерев'яних заготовок, хоча зараз майже відійшла від декупажу. За рік тільки разок було натхнення подекупажити. Ну і всякі дрібниці - білі нитки, нитка для вишивки бісером, голки, гольниці, бобінки. Бісерні заготовки від мережки і трохи бісеру для них. На день народження і супутні свята (річниця весілля і т.д.) позбирала гроші і ще Андрія попросила, і купила собі всякого: наборчик всесезонний вінок від діма і посилку з 123стіч. Купила коробку для муліне, перфорований папір, наборчик півоніїї і дельфініуми, тканину і схему для гарного різдвяного дизайну і декілька наборчиків мілл-хілл. На осінній хендмейд-експо купила білого фетру для іграшок, маркер новий для канви і заготовки для вишиванок мені і Андрію.















Двічі була на виставках хендмейд-експо. Перша і друга

готові, невишивальне рукоділля, dimensions, шиття, декупаж, оформлені, вишивка

Previous post Next post
Up