Юнона і Авось

Mar 29, 2010 15:26

Культурні події. Вирішила, що ж це я до 25 років дожила, і до світової культури не долучаюсь. Скачала всі наявні мюзікли з торрентсів, сиджу дивлюся. Пріобщаюсь к вєлікому, так сказать.

Подивилася Юнона і Авось. Юнона - це не богиня, а Авось - це не чувак, який все робить на авось. Це два кораблі, які плавали в Каліфорнію. Сюжет канєшна такий, туманний, як це часто буває з операми. Камергер рос. імператора після втрати дружини поплив в Каліфорнію на двох кораблях, які називались Юнона і Авось. Там цей камергер знайшов місцеву юну і прекрасну Кончіту, яку канєшна же попортив в першу же ніч, і на якій надумався женитись. Аж тут імператор покликав його назад, ну камергер і вирішив попутно у імператора попросити дозволу женитись. Але поки плив назад, вмер смертю хоробрих, а Кончіта чекала його 35 років. Ось вам вся Юнона і Авось. Але тепер, коли я десь почую пісню "Я тебя никогда не увижу, я тебя никогда не забуду", я зможу зробити розумне обличчя і сказати: тю, так це ж з рок-опери Юнона і Авось, хто ж цього не знає.

Абдулов і Каранченцов там грають, і оскільки з ними вже не вдасться побачити оперу в реалі, та і в мск заради неї я б мабуть не їхала, то було цікаво подивитись. Хоча вживу воно мабуть краще виглядало, ніж телепостановка якогось там лохматого року.

image Click to view



Вердикт: 8 з 10.

самовдосконалення, кіно, відео

Previous post Next post
Up