Може це вже старість? Чи алергія?

Mar 28, 2010 01:47

Останнім часом я стала дуже чутлива до води.

У мене постійно сухі і шершаві руки. Ніколи раніше я на таке не скаржилась, у мене завжди була гладка і дуже ніжна шкіра рук. А тепер просто біда якась. Варто помити посуд - вже готово. Вмиваюсь - мочу руки і обличчя, всьо, вже сухе все.

З обличчям теж не все гаразд. Всі плямки, точечки і крапочки не сходять, а залишаються. Частково я це спихаю на зиму, але зовсім частково. А більшою частиною на воду. Бо вмиваюся кожен день, є кожен день контакт з водою.

Нормальні люди коли починають чесатись, ідуть митись. А у мене все навпаки: я помиюсь і вся чешусь. Перестаю чесатись тільки після того, як намащусь вся лосьйоном зволожуючим. І то не завжди допомагає.

Ну і волосся - шампунь улюблений, феном сушу холодним повітрям, періодично з"являється лупа.

Просто біда якась. Шо дєлать? Фільтри на воду поки що не світять, бо тільки закінчили ремонт в ванній і нову руйнацію робити не будемо, та і грошей на них треба, мама купувати не буде, а я поки що не можу на це гроші виділити. Кип"ятити воду для миття? Так це ж скільки її кип"ятити прийдеться?

Що цікаво. Ходили в сауну, купались в ополонці. Після ополонки ніяких проблем. Шкіра гладка, шовковиста, нічого не чешеться і не зудить.

Алергія - дурацьке слово. У мене ніколи не було ні на що алергій. Я думаю, просто почали більше хлорувати воду, і організм ось так реагує.

про мене, гм

Previous post Next post
Up