nieko nesuprantu

Feb 02, 2008 04:13

Praeitą ir dalį šios savaitės turėjau atostogas. Keletą dienų Ispanijoje plius kelios dienos plius kelios dienos Londone (vėl).
Viskas puikiai. Barselonoje šilta saulėta ir gražu. Beveik galėčiau ten gyventi. Kaip galėčiau gyventi ir Londone. Bet esmė, kad man patinka gyventi Lietuvoje. Galbūt keista, bet aš netgi savotiškai didžiuojuosi užsieniečiams sakydama, kad esu iš Lietuvos. Galbūt tai ir yra tas vadinamas Patriotizmas. Man patinka gyventi šalyje (kad ir kaip blogai kartais čia bebūtų) kurioje gimiau ir užaugau ir kurioje esu jos pilietė, o ne tiesiog viena iš daugelio emigrantų (tai dar nereiškia, kad aš nesiruošiu emigruoti ateityje, artimoje ateityje).

---

Mano draugės vaikinas (?) atvirai "kabina" mane. Nuolat ir pastoviai. Neapsisprendžiu vis ar verta jai tą sakyti. Nes iš patirties žinau, kad jei pasakysiu šioje situacijoje kalčiausia likčiau aš nes neva tai aš jį suviliojau ar kažką. Tai ir tyliu. Nežinau tik kiek dar ilgai.

---

Pirmadienį po kažkurios pertraukos einu į pasimatymą. Savotiškai net įdomu :) Gerai, kad iš anksto su Juo aptarėm tokius svarbius "dalykus" kaip neva jei nebus apie ką kalbėti aš apsimesiu, kad turiu reikalų ir turiu greitai išeiti ir pan. :)))

---

Nemėgstu žmonių su dirbtine poza.
Previous post Next post
Up