Опозиція і новий уряд від Януковича

Dec 26, 2012 12:30

Чому опозиція - жалюгідні політішкі.
Кейс із новим урядом. Що заважало опозиція подати свою альтернативу (склад кабміну)? Прогнозуючи її відхилення, до переліку подати не звьозд і ікон на кшталт Яценюка, Турчинова, Тягнибока, Гриценка і ко, а наприклад мало відомих широкому загалу людей, проте з крутою освітою (гарвардські хлопчики) і серйозним досвідом (результативна робота у корпораціях, інвестбанкінгу тощо).

Щоб це дало:
1) цим людям було б приємно і можливо висування стало початком політичної кар'єри;
2) опозиція продемонструвала б бажання шукати нові обличчя і свіжу кров;
3) опозиція продемонструвала здатність посунути власні амбіції заради розвитку країни;
4) це був би жорсткий тролінг влади. Уявіть собі, проти бандюкуватого Климанка з трьома класами освіти виставити Сашка Х., який закінчив, наприклад, Оксфорд, здобув МВА/МРА в Гарварді, був партнером PricewaterhouseCoopers і зарекомендував себе експертом з інвестування у країнах СНД.
5) обговорення персон з боку опозиції - додаткові згадування в медіа (бо зараз лише перемивають кістки уряду Януковича), знову ж таки порівняння і т.д.

Натомість опозиція радіє у фейсбуках своїм дурнуватим законопроектам про національність і отриманим комітетам у ВРУ.

І тут в мене виникає до самого себе одне болюче питання: якщо ти такий розумний, то чого не на їхньому місці? Відповіді немає. мабуть лошара

P.S. ІМХО Вважаю, що достойним кандидатом на міністерське крісло є Pavlo Rizanenko - має освіту і вражаючий досвід роботи

власть, политика, Янукович, Яценюк, Україна

Previous post Next post
Up