Топ-7 бездарних способів використання Facebook

Nov 23, 2012 16:00

Український сегмент світової мережі Facebook має унікальні можливості і специфіку використання, але більшість українців користуються ним, наче підлітки, що сидять у Вконтакте.

Мені особисто подобається Facebook наявністю якісної аудиторії - журналісти, політики, громадські лідери, церковні діячі тощо. Користувачі мережі мають статки вище середнього, багато подорожують світом. Та й за ціннісними характеристиками вони належать до середнього класу. Facebook майже щодня задовольняє інтелектуальні потреби в обговоренні найбільш нагальних тем. Російська мережа “Вконтакте” потрібна мені виключно для підтримки стосунків з однокурсниками, які на жаль, ще не “навернулися у віру”.

Останнім часом мене вражає те, що багато цікавих людей абсолютно бездарно користуються Facebook, втрачаючи унікальні можливості цієї соціальної мережі і проявляючи неповагу до своїх друзів-читачів. Саме Close Friends. Нижче - кілька прикладів того, як не треба використовувати Facebook.

1. Цитати великих людей + картинки з цитатами
Цією недугою страждають інтелектуали. Замість того, аби писати свої відгуки, міні-рецензії, критику, пояснення на прочитані книжки, вони перетворюють свої екаунти на цитатники. Свій “унікальний контент” вони знебарвлюють картинками, на яких зображений портрет автора (або певний сюжет) із цитатою. Ти додаєш когось в друзі, бо цікавишся перш за все його життям і хочеш бути в курсі останніх подій. На виході ж отримуєш “собрание сочинений”.


Читати далі…

web 2.0, ржунимагу

Previous post Next post
Up